Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » HUMORISTIČNA PREDSTAVA “ŽENA MOG MUŽA” 16. MARTA U MTS DVORANI. PARALELA DVA BRAČNA TROUGLA NA TESTU DRUŠTVA, ALI I SAMIH AKTERA?

HUMORISTIČNA PREDSTAVA “ŽENA MOG MUŽA” 16. MARTA U MTS DVORANI. PARALELA DVA BRAČNA TROUGLA NA TESTU DRUŠTVA, ALI I SAMIH AKTERA?

HUMORISTIČNA PREDSTAVA “ŽENA MOG MUŽA” 16. MARTA U MTS DVORANI

PARALELA DVA BRAČNA TROUGLA NA TESTU DRUŠTVA, ALI I SAMIH AKTERA?

KARTE OD DANAS U PRODAJI NA BLAGAJNI MTS DVORANE I NA TICKETS.RS

 Humoristična predstava “Žena moga muža” reditelja Aleksandra Lazića, nastala po tekstu Saše Pantića, biće izvedena prvi put “na daskama” mts Dvorane 16.marta u 20h, praćena uz muziku grupe “Đura i mornari”.

Predstava je  nastala, u svojoj estetici, kao pandan američkim romantičnim komedijama, koje u sebi nose slatko gorke muke, koje se u ovim izvedbama prevazilaze komičnom dramskom radnjom i podražavaju likove u svojim radnjama .

Fokus predstave je na PARALELI DVA bračna trougla, prevari na očigled društva , dve žene, koje tumače Jelica Kovačević i Dragana Vujić i jednan stjuart koga glumi Aleksandar Lazić,  koji je u regularnom braku sa obe. Tu je i majstor  glume, Bane Vidaković,  koji je u braku, čeka dete i ima ljubavnicu čiji lik tumači Nataša Aksentijević.
” Savršeni brakovi” sa po dve žene u isto vreme na relaciji Beograd – Tivat Kuršumlija I Pariz..

Zaplet nastaje uz pitanje, da li je ovde kraj ženskim mukama ili se iza ova dva braka kriju muškarci koji su spremni  da vole i žive višestruko? Da li će biti prihvaćeni, kao i najluđi ljubavnici od strane društva, ženske populacije,  i naravno od  svojih žena??

Dramatičan zaplet će u scenskoj formi prosuditi i kraj ovog fenomenološkog slučaja zvanog muškarac . Veliki motiv za ovaj tekst su bila pitanja muškaraca u savremenom svetu , da li je njima zaista lako da se nose sa ženskom energijom Lilit, koje je u savremenom svetu amorala na liniji groteske?

KARTE U PRODAJI NA BLAGAJNI MTS DVORANE I PUTEM TICKETS.RS

 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top