Naslovna » Kultura » Knjige » Isidora Mun ide u luna-park – Harijet Mankaster

Isidora Mun ide u luna-park – Harijet Mankaster

Isidora Mun je posebna jer je drugačija.
Njena mama je vila, njen tata je vampir, a ona je i jedno i drugo. Isidora je veoma uzbuđena zbog svoje prve posete luna‑parku, ali kada tamo stigne, shvatiće da to uopšte nije tako magično mesto kao što se nadala. Međutim, zamah vilinskog štapića ili malo čarobnog napitka mogu učiniti luna-park zaista spektakularnim!

 

Junakinja koja je oduševlila najmlađe čitaoce širom sveta sada se upušta u novu nezaboravnu avanturu – Isidora Mun ide u luna-park!

Za vaše mališane koji se kroz knjigu upoznaju sa neverovatnim svetovima, bajkovitim i magičnim junacima, a pre svega uče o životu imamo divne vesti! Već danas možete obradovati svog malog čitaoca knjigom koju će odmah zavoleti: Isidora Mun ide u luna-park čuvene spisateljice Harijet Mankaster.

Isidora Mun je posebna jer je drugačija. Njena mama je vila, njen tata je vampir, a ona je i jedno i drugo. Isidora je veoma uzbuđena zbog svoje prve posete luna‑parku, ali kada tamo stigne, shvatiće da to uopšte nije tako magično mesto kao što se nadala. Međutim, zamah vilinskog štapića ili malo čarobnog napitka mogu učiniti luna-park zaista spektakularnim!

Isidora će nas svojom posebnošću i vedrinom naučiti da ne postoji ništa uzbudljivije nego biti jedinstven i prihvatiti sebe kakvi jesmo.

Pogledajte i druge naslove u izdanju Vulkana.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top