Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » IZ DIZNI I PIXAR STUDIJA NA LETO 2023. STIŽE NOVI MAŠTOVITI ANIMIRANI FILM “ELEMENTAL”

IZ DIZNI I PIXAR STUDIJA NA LETO 2023. STIŽE NOVI MAŠTOVITI ANIMIRANI FILM “ELEMENTAL”

 

IZ DIZNI I PIXAR STUDIJA NA LETO 2023. STIŽE NOVI MAŠTOVITI ANIMIRANI FILM “ELEMENTAL”

OBJAVLJEN PRVI TREJLER SINHRONIZOVANE ANIMACIJE (VIDEO)

Od strane PIXAR-a, prestižnog studija za animirana ostvarenja, na leto 2023. u bioskope stiže potpuno nova uzbudljiva crtana avatura ELEMENTAL, a tek objavljen trejler nagoveštava priču o različitostima i njihovoj privlačnosti.
U Elemental gradu, u čovekolikom obliku zajedno žive vatra, voda, zemlja i vazduh.
Priča predstavlja Žišku, snažnu, brzu i vatrenu mladu ženu čije prijateljstvo sa Izvorom – zabavnim, živahnim i poput vode relaksiranim momkom – dovodi u pitanje njena uverenja o svetu u kom živi.
Reditelj Piter Son (Peter Sohn), poznat i po animacije iz 2015. “Dobri dinosaurus” u najnovijem Pixarovom opstvarenju predstavlja živopisnu metropolu u kojoj 4 osnovna elementa – voda, vazduh, vatra i zemlja, imaju suživot i stvaraju nespojive parove, a kako Son ističe detinjstvo ga je inspirisalo da režira predstojeću avanturu “Elemental”.

Moji roditelji su emigrirali iz Koreje ranih sedamdesetih godina i potom su stekli veoma prometnu prodavnicu u Bronksu” izjavio je reditelj za mediji VarietySusretali smo se sa mnogim ljudima koji su se doselili u novu zemlju sa snovima i nadanjima i svi smo se mešali u jednu veliku činiju za slatu sačinjenu od kultura, jezika i prelepih malih naselja. To me je navelo na Elemental.”

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top