Naslovna » Kultura » Knjige » Karijera u svetu mode – Laguna

Karijera u svetu mode – Laguna

winx-karijera-u-svetu-mode-laguna

 

 

 

 

Karijera u svetu mode

Nova priča o Vinks klubu

U prodaji se nalazi Karijera u svetu mode – Laguna, drugi deo „Magične serije“ Vinks kluba, dok će ostali delovi biti u prodaji u naredna dva meseca.

Uđi u superčudesni svet fantastičnih Vinks vila: u njemu ćeš otkriti mnoštvo boja, prelepo prijateljstvo i veliku radost!

TV serija „Vinks klub“ je doživela neverovatan uspeh u svetu: najavljena je već sedma sezona, a TV serija se prikazuje od 2004. Ubrzo za njom pojavile su se i igrice i knjige. Serijal je nastao po ideji Iđinija Strafija.

U drugom delu „Magične serije“ pred Stelom je novi život: postala je uspešna modna kreatorka i odlučila da napusti Vinks klub! Njene prijateljice vile ne shvataju šta se dešava: boje se da se iza njenog uspeha krije neko ko kuje spletke…

U Magičnoj dimenziji ništa nije sigurno osim… prijateljstva koje povezuje Blum, Stelu, Floru, Mjuzu, Tehnu i Lejlu! Sve kao jedna, okupljene su u jedinstvenoj družini. Zahvaljujući prijateljstvu, koje im daje snagu i hrabrost, one su posebne i fantastične dok proživljavaju neverovatne pustolovine…

Čitaj „Magične serije“, nove priče o Vinks klubu da bi saznala ko su vile! Možda si i ti vila!

Uz pomoć ovih knjiga deca mogu razviti veštinu čitanja, maštu i kognitivne sposobnosti.

Knjigu „Karijera u svetu mode“ možete kupiti u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, kao i na sajtovima www.delfi.rs i www.laguna.rs.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Odgovorite

Scroll To Top