Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Kultura » Knjige » Klik – Kreativni centar

Klik – Kreativni centar

Edicija “Tranzit”

Izjava Sonje Hartnet, australijske spisateljice i dobitnice nagrade Astrid Lindgren za 2009. godinu, može poslužiti kao moto za ovu ediciju, namenjenu onima koji imaju 15 godina i više.
Mlado stvorenje koje danas čita knjigu nosi tu knjigu sa sobom u budućnost – ona ga oblikuje, utiče na njega, ono uči iz knjige, pamti je, čuva je u sebi. To je nešto što se dešava samo u knjigama za mlade – i zbog toga su one toliko važne. Moglo bi se čak reći – važnije od knjiga za odrasle.

Klik

 

 

Klik

Napisali:

grupa autora

Uzrast:

15+

Preveli sa engleskog:

Aleksandra Trivan
Zoran Penevski

Poznati foto-reporter Džordž Dži Kin je mrtav i njegovi unuci Megi i Džejson dobili su neobične poklone koje im je testamentom zaveštao. Megi je nasledila kutiju sa zbirkom školjki koje potiču iz različitih delova sveta, a Džejson fotografije s potpisom i posvetom slavnih sportista. Ti pokloni povešće ih na put na kojem će otkriti mnoge porodične tajne i to će zauvek promeniti njihove živote.

O autorima

Linda Su Park, Dejvid Almond, Oin Kolfer, Debora Elis, Nik Hornbi, Rodi Dojl, Tim Vini-Džouns, Rut Ozeki, Margo Lenagen i Gregori Megvajer – deset autora različitih senzibiliteta napisali su priče o Džiju, Megi i Džejsonu i tako je nastao ovaj zanimljiv roman, pun preokreta i neočekivanih otkrića.

Izdavač Kreativni centar

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top