Naslovna » Aktuelno » Lesi se vraća kući-Taramount

Lesi se vraća kući-Taramount

LESI SE VRAĆA KUĆI (LASSIE)

U bioskopima od 15. oktobra 2020. godine

SINHRONIZOVANO

 

Režija: Hanno Olderdissen  Režija sinhronizacije: Dušica Novaković

Uloge:  Nico Marischka, Sebastian Bezzel, Anna Maria Mühe, Matthias Habich, Bella Bading

Glasovi: Dragica Ristanović, Mariana Aranđelović, Marko Ćurčić, Branislav Platiša, Dimitrije Nikolić, Dušica Novaković, Aleksandar Gligorić, Dragan Vujić, Marko Marković, Bojan Hlišć, Darija Vračević, Anja Orelj

Scenario:  Jane Ainscough, zasnovano na istoimenoj dečijoj priči Erica Knighta

 

Flo ima svog najboljeg prijatelja, a to je koli Lesi. Međutim, zbog novonastalih okolnosti, njegova porodica mora da se odrekne psa i Floovo srce biva slomljeno. Ipak, Lesi se nerado razdvaja od Floa i kreće na putovanje preko cele Nemačke, kako bi se vratila svom voljenom drugu.

 

Dvanaestogodišnji Florijan i njegova voljena Lesi su nerazdvojni, najbolji prijatelji. Srećno žive u idiličnom selu na jugu Nemačke. Ali, kada Florijanov otac izgubi posao, moraju da se presele u manji stan, u kom nije dozvoljeno držati pse. Florijan je skrhan, jer mora da se rastavi od Lesi, koja biva predata grofu fon Šprengelu.

 

Oni putuju na Severno more zajedno sa grofovom dvanaestogodišnjom unukom, Prisilom. Međutim, kada grof pokaže svoje pravo, zlo lice i kad se Lesi oseti veoma ugroženom, ona koristi priliku da pobegne i otpočne svoju avanturu, putovanje preko cele Nemačke, kako bi pronašla Floa. Ali, nije Lesi jedina koja se otišla na putovanje. Ni Flo nije mogao više da izdrži i kreće u potragu za svojim psom. Njih dvoje nije tako lako pobediti.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top