Mona-Uskrsnji prvomajski praznici
Naslovna » Kultura » Filmovi » Losi momci zauvek – novi trejler

Losi momci zauvek – novi trejler

Zajedno u vožnji. Zajedno u smrti.
LOŠI MOMCI ZAUVEK  – pogledajte novi trejler filma!
U BIOSKOPIMA POČETKOM 2020!

Loši momci Mike Lowrey (Will Smith) i Marcus Burnett (Martin Lawrence) vratili su se kako bi još jednom, po posljednji put, u zajedničkoj akciji na svoj posebni zločesti način kriminalce strpali tamo gde im je i mesto – iza rešetaka! Reč je o filmu „Loši momci zauvek“ koji je savršena kombinacija akcije i humora, a koja će nam u januaru 2020. godine uzburkati krv u žilama.

Dugo očekivani nastavak kultnog filma o omiljenim lošim momcima vraća nam se ovog januara na velika platna, a da li će treći nastavak opravdati slavu svojih prethodnika proverite u najnovijem trejleru filma koji je upravo objavljen.

Ovog puta naši omiljeni „loši momci“ jesu nešto stariji, ali su podjednako opaki. Iako Marcus (Martin Lawrence) svom dugogodišnjem partneru Mikeu (Will Smith) najavljuje skorašnji odlazak u penziju, Mike ga nagovora da učestvuje u još jednoj ludoj misiji. Njih dvojica sada, po posljednji put kao „loši momci“, odlaze na još jednu ludu vožnju borbe protiv kriminalaca, prevara ali i lošeg humora. Jer oni su -„Loši momci zauvek“!

***
Film „Loši momci“ s glavnim glumcima Willom Smithom i Martinom Lawrenceom izašao je davne 1995. godine i oduševio publiku širom sveta sjajnim spojem akcije i komedije. Film je Smitha i Lawrencea lansirao među najveća holivudska imena, a obojici je to tada bilo prvo pojavljivanje na filmskom platnu. Drugi nastavak, snimljen 2003. godine, ostvario je još veći uspeh!

Nakon dugih 15 godina fanovi će napokon  biti u prilici da uživaju gledajući loše momke u još jednoj fantastičnoj akciji na velikom platnu!

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top