Javor-Zimske carolije
Naslovna » Kultura » Knjige » Mame – Odiseja

Mame – Odiseja

mame-odiseja

 

 

 

Mame

Autor: Jasminka Petrović

Knjiga namenjena upravo onim nezamenljivim trenucima kad se majka i dete nađu zajedno nad knjigom. Dete u ovoj knjizi nalazi potvrdu sopstvenog zapažanja da njegova mama nije samo mama već i da ima neke svoje osobine, navike i sklonosti i da je to čini posobnom osobom. Knjiga podseća dete i na to da ta posebna mama neke stvari i ponašanja posebno voli a neke druge stvari i ponašanja posebno ne voli. Smejući se maminim sitnim manama, dete uči da prihvata najpre majku a zatim i druge ljude takve kakvi jesu.

Da li je tvoja mama MAMA BLAGO NAMA ili MAMA DRAMA? Da nije možda MAMA GALAMA? Pronađi svoju mamu među 17 tipova mama u ovoj knjizi, saznaj kakve sve mame postoje, šta najviše vole da rade, čime se hvale, kakve poklone vole, kad su smešne i još mnogo toga.
Knjiga Mame namenjena je i deci i mamama, a pre svega onim nezamenjivim trenucima kada se zajedno nađu nad knjigom. Dete u ovoj knjizi nalazi potvrdu sopstvenog zapažanja da njegova mama nije samo mama već i da ima neke svoje osobine, navike i sklonosti i da je to čini posobnom osobom. Knjiga podseća dete i na to da ta posebna mama neke stvari i ponašanja posebno voli a neke druge stvari i ponašanja posebno ne voli. I najzad, knjiga nudi ideje i uputstva kako da se mama obraduje poklonom koji će i detetu i mami doneti radost.

O autoru

Jasminka Petrović rođena je 1960. u Beogradu. Studirala je španski jezik i književnost. Karijeru je započela u marketingu, ali se posvetila stvaralaštvu za decu. Uređivala je dečju emisiju na Radio Pingvinu i časopis National Geographic Junior. Pisala je za mnoge dečje časopise i učestvovala u brojnim programima koji podstiču dečju maštu i stvaralaštvo. Ima dvoje dece i živi u Beogradu.

Izdavač Odiseja

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top