Javor-Zimske carolije
Naslovna » Kultura » Knjige » Mirnije, lakše, srećnije roditeljstvo – Noel Dženis-Norton

Mirnije, lakše, srećnije roditeljstvo – Noel Dženis-Norton

ss

Mirnije, lakše, srećnije roditeljstvo – Noel Dženis-Norton

Sa ciljem da svim roditeljima olakša svakodnevni porodični život, autorka knjige “Mirnije, lakše, srećnije roditeljstvo”, Noel Dženis-Norton, opisala je mnoge delotvorne tehnike za harmoničan život. Zahvaljujući iskustvu dužem od 40 godina autorka je specijalista za učenje i ponašanje, što program opisan u njenoj knjizi čini neospornim receptom za lakše roditeljstvo.

Ovaj revolucionalni program koji menja porodični život omogućava svim roditeljima da lakše savladaju strategije i tehnike dobrog roditeljstva i počnu da ih primenjuju na svoju decu. Zahvaljujući Noel Dženi-Norton možemo se oprostiti od neprekidne borbe sa decom koja postaju poslušnija, samostalnija, obzirnija, spremnija za saradnju i koja sa većim samopouzdanjem idu kroz život.

“Osnovno načelo Mirnijeg, lakšeg, srećnijeg roditeljstva jeste činjenica da roditelji znaju bolje od dece šta je za decu dobro. Zato je na njima da donose odluke kako bi mališani i tinejdžeri usvajali vrednosti, veštine i navike svojih roditelja. Kada se roditelji trude da budu pozitivni, odlučni i dosledni, deca uče da daju sve od sebe i da budu najbolja što mogu” – rekla je Noel Dženi-Norton, autorka knjige “Mirnije, lakše, srećnije roditeljstvo”.

12,8 x 19,8 cm

428 str.

meki povez, crnobela štampa, latinica

Uzrast: roditelji dece od 3 do 13 godina

Detaljnije o knjizi u Kreativnom Centru

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top