Naslovna » Aktuelno » “MOJA VELIKA MRSNA PRAVOSLAVNA SVADBA 3” – KARTE U PRODAJI

“MOJA VELIKA MRSNA PRAVOSLAVNA SVADBA 3” – KARTE U PRODAJI

 

KOMEDIJA KOJA NAS UVESELJAVA VIŠE OD 20 GODINA DOBILA JE I TREĆI NASTAVAK!
UPUSTITE SE U NOVE, NEZABORAVNE AVANTURE SA PORODICOM PORTOKALOS

 

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da su od danas u prodaji karte za najnoviji nastavak filmske priče o najomiljenijoj i najvrcavijoj grčkoj porodici „MOJA VELIKA MRSNA PRAVOSLAVNA SVADBA 3“ (MY BIG FAT GREEK WEDDING 3)!

U sredu, 6. septembra, u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, a u saradnji sa Ambasadom Republike Grčke i Ušće Shopping Centrom, biće održana svečana premijera, gde ćemo poslednjim danima leta udahnuti lepotu i duh Mediterana i publici omogućiti nezaboravan bioskopski doživljaj! Savršen spoj ukusa, muzike i radosti, kakav se oseća samo u Grčkoj, moći će da dožive svi koji budu prisustvovali premijeri filma.

Nakon svečane projekcije, od četvrtka 7. septembra, ova neodoljiva komedija prikazivaće se na redovnom repertoaru svih bioskopa.

Karte, kako za premijernu tako i za redovne projekcije filma od danas su u prodaji!

Ne oklevajte i ne propustite priliku da među prvima pogledate film koji će vas nasmejati do suza, probuditi tople emocije i podsetiti na lepa iskustva koja ste imali u Grčkoj.

O FILMU: Svetski fenomen MOJA VELIKA MRSNA PRAVOSLAVNA SVADBA, scenaristkinje i rediteljke Nie Vardalos, ponovo dolazi u bioskope, predstavljajući potpuno novu avanturu. Pridružite se porodici Portokalos na njihovom emotivnom, urnebesnom i punom preokreta putovanju u Grčku i porodičnom okupljanju. Opa!

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top