Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » MojOFF U NOVOM RUHU POSTAJE EKSKLUZIVNA FILMSKA PLATFORMA SA NAJNOVIJIM NASLOVIMA SVETSKIH KINEMATOGRAFIJA

MojOFF U NOVOM RUHU POSTAJE EKSKLUZIVNA FILMSKA PLATFORMA SA NAJNOVIJIM NASLOVIMA SVETSKIH KINEMATOGRAFIJA

DOBITNIK OSKARA I BAFTA NAGRADE ZA NAJBOLJI INOSTRANI FILM 2021. „JOŠ JEDNA TURA” PREMIJERNO NA MojOFF, KAO I FANTASTIČNI TRILER “SUPERDEEP” SA MILENOM RADLOVIĆ U GLAVNOJ ULOZI

 

Online filmska “dvorana“ MojOFF, koja punih godinu dana dovodi i osvaja ljubitelje najnovijih nagrađivanih, festivalskih, ali i komercijalnih filmskih ostvarenja sada u potpuno novom i drugačijem obličju postaje filmska platforma sa mogućnošću pretplate za publiku i posetioce.

Najpoznatiji Online bioskop u regionu – MojOFF poneće s pravom epitet PRVE domaće streaming platforme koja, po eksluzivnosti sadržaja može da se takmiči sa velikim svetskim platformama, a posetioci već dobro poznate adrese mojoff.net, OD SADA biće u mogućnosti da se pretplate na jedan od tri predviđena paketa – mesečni, tromesečni i šestomesečni.
Svim novim korisnicima platforme dostupan je i promo period po ceni od 1RSD u trajanju od mesec dana.

Kao ekskluzivni izvor filmskih doživljaja MojOFF ostaće i dalje mesto okupljanja ljubitelja sedme umetnosti, sa mogućnošću prisustva na još glamuroznijim premijerama i filmskim festivalima.
Svake nedelje na repertoaru „obnovljene“ platforme publiku očekuje najmanje 2 ekskluzivne premijere poslednjih produkcija, dok će tokom svakog meseca platforma biti dopunjena sa još 50 novih filmskih naslova.

Najnoviji dobitnik zlatne statue Oskar za Najbolji inostrani film, dansko-švedska komedija “JOŠ JEDNA TURA” reditelja Tomasa Vinterberga naći će se premijerno na paltformi MojOFF. Krajem 2020. godine Vinterbergov film o četiri prijatelja koji eksperimentišući pokušavaju da poboljšaju svoj život održavajući konstantan nivo alkohola u krvi proglašen je najboljim evropskim filmom, kao i dobitnikom BAFTA nagrade za najboji film van govornog područja.

Psihološki triler “SAVRŠENI NEPRIJATELJ” sa glumcem Tomašom Kotom u glavnoj ulozi, kog smo gledali u filmu “Hladni rat” koji je nominovan za nagardu Oskar u tri kategorije, a koji u najnovijoj najavljenoj drami “Nikola” tumači lik Nikole Tesle, obogatiće predstojeću selekciju MojOFF filmova.

Među probranim ostvarenjima naći će se i film sa glumicom MILENOM RADULOVIĆ “SUPERDEEP”, koji je nedavno imao premijeru u bioskopu Kombank Dvorana.
Deo reperotara ove nedelje ispunjavaju i naslovi koji su se našli na ovogodišnjem filmskom festivalu FEST: Posrtanje, Minari, Mainstream, Asistentkinja, Supernova i Svi mrtvi, a tokom meseca publika će imati mogućnost da pogleda i premijere poput Izolovan, Posednik, Šarlatan, italijanski film Najbolje godine, Santiago, Italia, Twist i drugi.

Značajan i potpuno nov deo ekskluzivne „ONLINE FILMSKE DVORANE“ je MojOFF KUTAK. Naime, u holu Kombank Dvorane, u okviru ovog specijalno pripremljenog odeljka, u atmosferi i ugođaju dnevne sobe, publika će moći da pogleda novu platformu MojOFF – sadržaj platforme, odgleda film ili seriju.

Podsetimo, festival MojOFF nastao je proleća 2020. godine, s početkom epidemije korona virusa, zamišljen je kao mesto porodičnog utočišta i kulturološke odbrane od novonastale pošasti. Nakon besplatnog dvonedeljnog festivala, sa najnovijim nagrađivanim filmovima, MojOFF je nastavio da živi svoj Online bioskopski život, prateći najnovije tehnološke trendove i razvijajući se u ono što ga čini danas – najekskluzivnijom filmskom platformom.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top