Naslovna » Kultura » Knjige » Na reci – od izvora do mora

Na reci – od izvora do mora

Na reci-od izvora do mora

U izdanju Kreativnog centra objavljena je kartonska slikovnica namenjena deci starijoj od četiri godine. Ono što je čini posebno zanimljivim jeste to što se otvara kao harmonika, pa se na kraju, kada se pročitaju sve stranice, dobijaju knjige dugačke više od jednog metra! Ovo izdanje ima i rupice pomoću kojih se knjiga nakon igranja mogu okačiti na zid. Tako će se u dečju sobu useliti vreva sa auto-puta, tj. kroz kuću će vam proticati prava pravcata reka.

Čitajući knjigu Na reci – od izvora do mora, pratićete priču reke – od izvora do mesta na kojem ona postaje deo mora. Dete će videti kako reka postepeno dobija snagu i od planinskog potoka postaje velika reka. Saznaće šta se dešava na obalama reke u prirodi, a šta u gradu. Pored toga, upoznaće stvorenja koja žive u reci i pored nje i saznaće nešto više o čamcima i brodovima. Predlažemo vam da s detetom posetite neku reku, da ponesete ovu knjigu i krenete u avanturu učenja kroz igru!

Izdanja Kreativnog centra možete naručiti preko sajta www.kcknjizara.rs, kupiti u Klubu knjižari Kreativni centar u Beogradu (TC Eurocentar, Makedonska 30), ili u nekoj od bolje snabdevenih knjižara širom Srbije.

Autor: Eva Oburkova
Ilustrator: Marija Neradova

Kreativni Centar

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top