Naslovna » Aktuelno » Na velika platna stiže sportski anime Haikyu!! The Dumpster Battle

Na velika platna stiže sportski anime Haikyu!! The Dumpster Battle

Na velika platna stiže sportski anime Haikyu!! The Dumpster Battle

Odbojkaška utakmica nakon koje nema revanša

U svim bioskopima širom zemlje očekuje vas od 30. maja nova anime zabava uz film „Haikyuu!! The Dumpster Battle”. On u domaće bioskope dolazi bez sinhronizacije, samo s engleskim titlom u distribuciji Con Film-a.

Sportski anime film „Haikyuu!! The Dumpster Battle”, nastavlja priču nakon 4. sezone planetarno popularne anime serije Haikyu, nastale prema istoimenoj bestseler mangi autora Haruichi Furudate koja je prodata u više od 60 miliona primeraka. Zbog svega navedenog, ne čudi da je Haikyu na svetskom box office-u zaradio više od 70 miliona dolara što ga čini drugim najuspešnijim anime filmom u ovoj godini!

U filmu je prikazan finalni odbojkaški meč ekipa Karasuno High i Nekoma High School, a koji je poslednja epizoda četvrte sezone najavila. Međutim, ovaj meč igra se samo jednom, a gubitnička ekipa biće eliminisana zauvek!

Reditelj filma je Susumu Mitsunaka, koji je režirao i kompletnu Haikyu seriju, ali i radio na animaciji za Miyazakijev blokbaster „Dečak i čaplja”. Glasove i u filmu daje glumačka postava iz serije – Ayumu Murase –  Shoyo Hinata, Yuki Kaji je Kenma Kozume, a Kaito Ishikawa je Tobio Kageyama.

Haikyu film je nastavak senzacije, bez ikakvog kompromisa! Pogledajte ga od 30. maja na velikim platnima širom zemlje.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top