Naslovna » Aktuelno » NAJVEĆI AKCIONI SPEKTAKL OVE GODINE – PLAĆENICI 4, U DISTRIBUCIJI BLITZ FILMA, DONOSI NEVIĐENU DOZU ADRENALINA NA VELIKA PLATNA

NAJVEĆI AKCIONI SPEKTAKL OVE GODINE – PLAĆENICI 4, U DISTRIBUCIJI BLITZ FILMA, DONOSI NEVIĐENU DOZU ADRENALINA NA VELIKA PLATNA

Nakon dugog i nestrpljivog iščekivanja, filmska hit franšiza Plaćenici vraća se u svom četvrtom izdanju, donoseći gledaocima nezaboravan akcioni spektakl na velikim platnima. Ovaj nezaboravan filmski doživljaj stiže u bioskope od 21. septembra i obećava da će biti najuzbudljiviji do sada.

Najviše glumačkih zvezda u Istoriji na jednom mestu!

Plaćenici franšiza je sinonim za akciju, uzbuđenje i spektakl, a Plaćenici 4 neće biti izuzetak. Ovoga puta, najveće glumačke zvezde u istoriji filma su na okupu kako bi vam doneli neviđenu dozu adrenalinaDžejson Stejtam, Endi Garsija, Silvester Stalone i Dolf Lundgren su samo neka od imena koja će vas oduševiti svojim neumornim akcionim veštinama.

Nove pridružene zvezde i demonstriranje sile!

Pored poznatih lica, Plaćenici 4 predstaviće vam i nove članove ekipe, uključujući Megan Foks, 50 Centa i mnoge druge. Očekujte neočekivane obrtedinamične borbe i beskompromisne akcione scene koje će vas držati na ivici sedišta i probuditi adrenalin u vama.

Završetak jednog epohalnog putovanja!

Ono što je započeto pre 11 godina sada se konačno privodi kraju. Nepobedivi veteran plaćenik Barni Ros i njegova ekipa se vraćaju za četvrti nastavak franšize. Ovoga puta, sukobi će biti veći, akcija neće prestajati, a neprijatelji će biti još opasniji. Ros i njegova plaćenička banda suočiće se sa trgovcem oružja koji upravlja snagom ogromne privatne vojske.

Pripremite se za najveći akcioni spektakl godine!

Plaćenici 4 obećava da će vas ostaviti bez daha, uz kombinaciju strahovite akcije, neverojatnih specijalnih efekata i napetih trenutaka koje ne smete propustiti.

Pridružite se Plaćenicima na njihovoj najuzbudljivijoj misiji do sada od 21. septembra, samo u bioskopima. Ne propustite ovaj filmski spektakl – budite deo istorije akcije! Ulaznice su u prodaji onlajn kao I na blagajnama bioskopa.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top