Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » NEODOLJIVA KOMEDIJA NA FRANCUSKI NAČIN „ROĐENI LAŽOV“ (NATURAL BORN LIAR) U BIOSKOPIMA OD 6. OKTOBRA

NEODOLJIVA KOMEDIJA NA FRANCUSKI NAČIN „ROĐENI LAŽOV“ (NATURAL BORN LIAR) U BIOSKOPIMA OD 6. OKTOBRA

Šta bi se desilo kada bi sve tvoje laži postale istinite?
Ne mogu da pričam imam ogromnu poplavu, kod lekara sam moram da vadim krv, sve žene su zaljubljene u mene, sve to je niz laži koje izgovara Žerom u novom filmu koji u domaće bioskope stiže početkom jeseni – „Rođeni lažov“ (Natural Born Liar / Menteur), ali koliko laži je previše laži? Urnebesni film reditelja vičnog komedijama Olivijea Boroa i još umešnijeg glumca komičara Tareka Budalija publika može na velikom platnu gledati od 6. oktobra.
Tridesetpetogodišnji Žerom radi kao prodavac jahti u Nici, ali što ljudi provode više vremena sa njim, otkrivaju njegove raznovrsne afinitete: on je astronaut, šampion u karateu, kao i blizak prijatelj Mis Univerzuma. Žerom je u stvari kompulzivni lažov. Jednog dana se budi i shvata da su se sve laži obistinile, i tada počinju nevolje.
Film je, inače, rađen kao rimejk originalnog naslova „Menteur“ iz 2019. godine, jer je postigao ogroman uspeh i podstakao reditelja Olivijea Boroa, poznatog po komedijama („Porodica Skorojevića 3“) da sa snimi novi film sa nešto drugačijim scenariom, ali u istom duhu – francuske komedije.
U susret kišnoj jesenji, film „Rođeni lažov“ predstavlja pravo sunce kroz sive oblake, kako bi makar na kratko uspeo da razvedri i opusti školske i poslovne obaveze.

https://www.youtube.com/watch?v=hR4v_cMJNms

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top