Naslovna » Kultura » Knjige » Neverstvo: Vodič za suočavanje i prevenciju

Neverstvo: Vodič za suočavanje i prevenciju

Neverstvo. Može li veza da preživi preljubu? Da li oprostiti ili ne? Na ova i mnoga druga pitanja koja postavljate sebi i drugima, u vezi sa neverstvom, pokušava da odgovori Ana Kandare Šoljaga u knjizi „Neverstvo: Vodič za suočavanje i prevenciju“.

neverstvo

Prva pomoć u borbi sa sve prisutnijim problemom današnjice!

Postoji verovatnoća da ćemo tokom života biti žrtva prevare našeg partnera, da ćemo možda i sami biti neverni ili ćemo biti u vezi sa zauzetom osobom. Neki od nas će zaigrati i u više od jedne uloge. U ovoj jedinstvenoj knjizi o neverstvu, o učesnicima, uzrocima i posledicama ovog čina možete saznati kako da pomognete sebi i drugima dok prolazite kroz traumu koju uzrokuje neverstvo.

Neverstvo: Vodič za suočavanje i prevenciju

Ovaj vodič je jedinstven po tome što konkretnu psihološku pomoć mogu da dobiju sva tri učesnika neverstva: prevarena osoba, neverna osoba i treća osoba. Knjiga je namenjena i prevenciji neverstva, dakle svakoj osobi koja želi dugotrajnu monogamnu vezu, ili je već ima, bez obzira da li se u životu susrela s prevarom ili nije. Istovremeno, biće od koristi i svima onima koji žele da pomognu osobama koje su suočene s neverstvom: njihovim roditeljima, prijateljima, porodici, a svakako i stručnjacima.

Ana Kandare Šoljaga je doktor psihologije sa dvadeset godina iskustva u direktnom radu s ljudima. Na Sveučilištu u Zagrebu je doktorirala, a specijalizovala se za psihologiju savetovanja na Univerzitetu u Stratklajdu, u Škotskoj. Opsežno naučno obrazovanje uz dugogodišnje iskustvo rada u praksi daju joj temelje za vrlo stručan pristup brojnim psihološkim problemima s kojima se ljudi suočavaju, ali i za konkretnu pomoć u rešavanju takvih problema.

Knjiga „Neverstvo: Vodič za suočavanje i prevenciju“ već je u prodaji, a možete je pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Izdavač: Laguna

 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top