Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Kultura » Knjige » NLP za decu od 10 do 13 godina

NLP za decu od 10 do 13 godina

nlp-za-decu-od-10-do-13-godina

 

 

 

NLP za decu od 10 do 13 godina

Autor: Džudi Bartkovijak

NLP je potpuno drugačiji način viđenja vašeg sveta. Taj način viđenja sveta je pozitivan, podrazumeva uvažavanje drugih i, što je još važnije, vas.

Džon Grinder i Ričard Bendler su razvili ono što su nazvali NLP iz kombinacije porodične terapije Virdžinije Sartr, geštalt terapije Franca Perlsa i rada Miltona Eriksona u oblasti jezičkih obrazaca. Oni su proučavali kako uspešni i efikasni ljudi komuniciraju i na osnovu toga formirali neka osnovna pravila koja će doneti slične rezultate svakome ko ih bude primenio. Ova osnovna pravila su ono što nazivamo Neuro-lingvističko programiranje ili NLP.

Način na koji možemo da napravimo efikasne promene u životu jeste da ovladamo novim NLP metodom i primenjujemo ga svakodnevno u svemu što radimo. Kod kuće, na poslu ili igralištu, bilo da smo dete, tinejdžer ili odrasli, možemo da napravimo nove izbore u vezi s tim kako živimo, da bismo ostvarili sve što želimo u našim prijateljstvima, vezama i našem blagostanju i sreći.

Džudi Bartkovijak je pisac i NLP trener iz Velike Britanije. Autor je programa NLP za decu, tinejdžere i roditelje. Napisala je preko dvadeset knjiga iz ove oblasti.

Izdavačka kuća Finesa je izdala četiri njene knjige:

Knjige su napisane tako da aktivno učestvujete u njenim sadržajima: zapisujete beleške u njoj, podvlačite, odgovarate na pitanja, primenjujete vežbe.

Na našim prostorima Nataša Aleksić je prvi NLP trener po programu Džudi Bartkovijak. Nataša organizuje NLP radionice ili radi individualno sa decom i roditeljima.

Kada se upoznate sa NLP-om, istog trenutka ćete videti, čuti i osetiti razliku u svojim životima.

Izdavač Finesa

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Odgovorite

Scroll To Top