Naslovna » Kultura » Bioskopi » Novi bioskop- Cine Grand

Novi bioskop- Cine Grand

Najlepši bioskop u gradu

CINE GRAND – NOVI BIOSKOP U CAPITOL PARKU RAKOVICA

Otvaranje uskoro!

Šest komfornih sala, 750 mesta, najsavremeniji  NEC laserski projektori u svim salama, 
JBL i Crown najmodernije ozvučenje, i Volfoni 3D sistem za najbolju 3D sliku – 
ovo je kratak opis novog Cine Grand  bioskopa, 
koji će uskoro biti otvoren u Capitol Parku Rakovica.

Domaća distributerska kompanija MCF MegaCom Film, u saradnji sa internacionalnim bioskopskim lancem Cine Grand, koji već poseduje bioskope širom Sjedinjenih Američkih Država, Bugarske i Rumunije, otvariće svoj prvi bioskop pod brendom Cine Grand – MCF u Capitol Parku Rakovica.

Šest sala koje su kompletno opremljene NEC laserskim projektorima poslednje generacije, sertifikovanim JBL i Crown ozvučenjem, i Volfoni 3D sistemom, učiniće da Cine Grand bude među tehnički najsavremenijim bioskopima u regionu.

Cine Grand će posetiocima ponuditi i najbolji lojaliti program za sve generacije, kao i mnogo tematskih večeri. Celokupan doživljaj gledanja filmova upotpuniće i bogata ponuda filmskih grickalica i pića po povoljnim cenama, a Cine Grand će, u saradnji sa partnerima, obezbediti svojim gostima i neviđene povoljnosti na domaćem tržištu.

Uz najsavremeniju opremu u najlepšem ambijentu u gradu, ljubitelji sedme umetnosti će moći da uživaju u najnovijim domaćim i svetskim ostvarenjima.

Da podsetimo, otvaranje Cine Grand bioskopa u Capitol Parku Rakovica je predviđeno za oktobar. Kompanija Cine Grand MCF ima dugoročne planove, koji podrazumevaju otvaranje još nekoliko multipleks bioskopa u Srbiji, na čijoj se realizaciji intenzivno radi.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top