Naslovna » Aktuelno » NOVI FILMOVI NA MOJOFF FILMSKOJ PLATFORMI

NOVI FILMOVI NA MOJOFF FILMSKOJ PLATFORMI

NOVI FILMOVI NA MOJOFF FILMSKOJ PLATFORMI

Leto ’85 Fransoe Ozona i dokumentarac o Rolingstounsima od ove nedelje dostupni na MojOFF platformi
Usred zime na MojOFF platformu stiže ostvarenje o letnjoj ljubavi produktivnog francuskog reditelja i scenariste Fransoe Ozona. Leta ’85 Aleksisova jedrilica se prevrće, a šesnaestogodišnjaku pritiče u pomoć nešto stariji David. Oni ubrzo postaju prijatelji, a tokom narednih turbulentnih šest nedelja prijateljstvo se razvija u nešto više. Već na samom početku nagovešteno je da će se njihova priča loše završiti, ali koliko loše, a i zašto ih tačno čeka takav kraj – centralna je misterija ovog filma.

Bil Vajman, nekadašnji basista Rolingstounsa, jedan od osnivača ovog benda i opsesivni kolekcionar, tokom godina je sakupio zavidnu arhivu fotografija i snimaka koji svedoče o karijeri ovih slavnih rok muzičara. U Tihom čoveku, reditelj Oliver Marej fokusira se na život neuobičajeno nenametljivog basiste, na sceni i iza nje. Od detinjstva u tokom kog mu je baka prenela strast ka kolekcionarstvu i čuvanju uspomena, Vajman pripoveda svoju životnu priču čiji je veliki deo bio upravo život sa Stounsima, a osvrće se i na svoj odlazak iz benda početkom devedesetih godina prošlog veka

Pored ova dva filma, na MojOFF platofrmi od ove nedelje biće dostupni i Alin – biografski film inspirisan životom Selin Dion, Lepotica i zver sa Vensanom Kaselom i Leom Sejdu u naslovnim ulogama i krimi-triler Crown Vic.

https://www.youtube.com/watch?v=4AiWi7suZk0

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top