Naslovna » Aktuelno » ODRŽANA IMAX PREMIJERA BLOKBASTERA „KASKADER“

ODRŽANA IMAX PREMIJERA BLOKBASTERA „KASKADER“

SJAJAN DOŽIVLJAJ ZA FILMSKE SLADOKUSCE – FILM “KASKADER” OD DANAS U NAŠIM BIOSKOPIMA!

Sinoć je u bioskopu Cineplexx Galerija Beograd održana spektakularna, IMAX premijera blokbastera „KASKADER“ (THE FALL GUY) u kojem glavne uloge tumače šarmantni Rajan Gozling i dobitnica Zlatnog globusa Emili Blant. Film u režiji Dejvida Liča, koji je i sam bio kaskader u realnom životu, okupio je brojne predstavnike medija, ljude iz javnog života kao i ljubitelje filmske umetnosti. 

Sa velikim nestrpljenjem se čekao početak projekcije, a prisutna publika nije krila da od ovog filma očekuju dobru zabavu, adrenalinsku brzinu i scene koje će se dugo pamtiti.

Pre početka premijerne projekcije, u holu bioskopa bila je postavljena autentična scenografija koja je na originalan način oslikala jednu scenu iz filma, tako da su svi prisutni mogli da osete čari snimanja holivudske akcije i da se bar na trenutak osete kao da se i sami nalaze na nekom filmskom setu. Posetioci su sa velikim interesovanjem i pažnjom posmatrali postavku koja ih je na sjajan način pripremila na film koji će uskoro odgledati.

Film „KASKADER” je svojevrsna oda ljudima koji svoj talenat i neretko svoj život posvećuju filmskoj umetnosti, a ovaj film je poseban i po tome što je oboren Ginisov rekord u broju puta koliko se automobil prevrnuo, tokom snimanja jedne od najzahtevnijih scena ikada viđenih na velikom platnu.

O FILMU: Nominovan za Oskara, Rajan Gozling, glumi Kolta Siversa, kaskadera koji je, zbog posvećenosti svom poslu zaradio gomilu ožiljaka, i koji je godinu dana ranije napustio posao kako bi se koncentrisao na svoje fizičko i mentalno zdravlje. Međutim, ponovo ga uvlače u posao kada velika zvezda mega-budžetskog filma, koji režira njegova bivša, Džodi Moreno (Emili Blant, dobitnica Zlatnog globusa), nestane. Dok nemilosrdna producentkinja (dobitnica Emija, Hana Vedingem) manevriše kako bi nestanak zvezde Toma Rajdera (dobitnik Zlatnog globusa, Aron Tejlor-Džonson) ostao tajna za studio i medije, Kolt izvodi nečuvene egzibicije pokušavajući da (sa ograničenim uspehom) šarmira Džodi kako bi joj ponovo bio u milosti. Dok se misterija oko nestalog glumca produbljuje, Kolt će se naći u zamci mračne kriminalne zavere koja će ga dovesti u situaciju da pomeri svoje granice i dođe do ivice, opasnije od bilo kog kaskaderskog zadatka koji je ikada imao.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top