Naslovna » Aktuelno » FILM “IZMIŠLJENI PRIJATELJI” RASTOPIO SRCA MALE I VELIKE PUBLIKE

FILM “IZMIŠLJENI PRIJATELJI” RASTOPIO SRCA MALE I VELIKE PUBLIKE

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da je proteklog vikenda u bioskopu Cineplexx BEO Shopping Center održana premijera filma “IZMIŠLJENI PRIJATELJI” (IMAGINARY FRIENDS).

Pre početka premijerne projekcije, publici u sali poklonio se deo glumačke ekipe (Nikola Vujović, Dragan Vujić, Milan Caci Mihailović, Mina Ivanović, Milan Tubić  i mnogi drugi), koja je podarila svoje glasove glavnim likovima iz filma.

Emotivna priča o detinjstvu, porodici, ljubavi i izazovima koje odrastanje sa sobom nosi okupila je brojne porodice koje su iskreno uživale u svakoj sekundi ovog prelepog filmskog ostvarenja. Izuzetno maštovito osmišljeni likovi u filmu, postali su veoma brzo omiljeni likovi mališana u publici, a ova uzbudljiva priča ih je potpuno osvojila i učinila da netremice gledaju u bioskopsko platno. 

Sigurni smo da je film “IZMIŠLJENI PRIJATELJI” ostavio veoma snažan utisak na svakoga od prisutnih gledalaca i da će ova filmska avantura u narednim danima puniti sale naših bioskopa.

Pre početka filma, na Centralnom trgu BEO Shopping centra, bile je organizovana kreativna radionica inspirisane filmom. Mališanima su bile na raspolaganju mozgalice, bojanke i radni listovi sa motivima filma, a glavni zadatak im je bio da učine da možda najsimpatičniji, a svakako najveći lik iz filma Plavko, više ne bude zamišljen, već postane stvaran prijatelj.

Takođe, naši prijatelji iz dramskog studija „Znakovi“ organizovali su dramsku radionicu i pozorišnu igru, gde će prisutni mališani dobili priliku da maštaju i glume, a tema radionice je bila prijateljstvo.

Dramski studio „Znakovi“ ove godine slavi 30 godina postojanja. Vrlo brzo nakon osnivanja postao je jedan od najuspešnijih dečijih dramskih studija u zemlji koji je učestvovao na brojnim domaćim i svetskim festivalima, sa preko 100 osvojenih nagrada.

Podsećamo da je film dostupan u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji, pa ukoliko ste propustili premijeru filma, ispravite grešku što pre u nekom od domaćih bioskopa.

O FILMU: Od scenariste i reditelja Džona Krasinskog, film “IZMIŠLJENI PRIJATELJI” govori o devojčici koja otkriva da odjednom može da vidi svačije izmišljene prijatelje – i šta radi sa tom supermoći – dok se upušta u magičnu avanturu ponovnog povezivanja zaboravljenih izmišljenih prijatelja sa njihovom decom.

U filmu glume Rajan Renolds, Džon Krasinski, Kejli Fleming, Fiona Šo, a čudesnim jedinstvenim likovima koji odražavaju neverovatnu moć dečje mašte glasove pozajmljuju Fibi Voler-Bridž, Luis Goset Džunior, Stiv Karel i mnogi drugi.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top