Naslovna » Aktuelno » OSETITE ŽESTINU OSVETE U OFICIJALNOM TREJLERU FILMA ”PČELAR”

OSETITE ŽESTINU OSVETE U OFICIJALNOM TREJLERU FILMA ”PČELAR”

Budite spremni za nepredvidivu akciju i uzbuđenje u filmu “Pčelar”, koji će sigurno probuditi vašu radoznalost i podići adrenalin!

U ovoj napetoj akcionoj priči koja početkom sledeće godine stiže u distribuciji Blitz Filma, režiranom od strane Davida Aiera i sa scenarijem Kurt Vimera, Džoš Hačerson, Džejson Stejtam i Mini Drajv preuzimaju uloge ključnih protagonista, uvlačeći nas dublje u tajanstveni svet moćne organizacije poznate kao “Pčelari”.

Njihova priča je mračna, beskompromisna i obećava brutalnu borbu jednog čoveka za osvetu koja prerasta u nacionalnu bitku.

 

Sa izlaskom trejlera za film ”Pčelar”, stiže i najnovija uzbuđujuća faza  koja će vas provesti kroz svet intriga, akcije i tajni koje krije film. Bićete uvučeni u priču koja otkriva duboke tajne i sukobe, donoseći adrenalinsko iskustvo koje se ne propušta!
 

Pripremite se za uzbuđenje koje će vas ostaviti bez daha! Očekujte spektakularne scene i dramu koja će vas držati prikovane uz ekran.

“Pčelar” stiže u bioskope početkom 2024. godine, a trejler će vam pružiti prvi pogled u svet ovog uzbudljivog filmskog ostvarenja.

Pratite nas i ne propustite priliku da budete među prvima koji će doživeti ovu napetu akcionu avanturu!

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top