Naslovna » Aktuelno » NOVI ANIMIRANI FILM “ŽELJA” 23. NOVEMBRA OTVARA VRATA SVOG MAGIČNOG KRALJEVSTVA ROSAS

NOVI ANIMIRANI FILM “ŽELJA” 23. NOVEMBRA OTVARA VRATA SVOG MAGIČNOG KRALJEVSTVA ROSAS

Inspirisan magičnim, muzičkim nasleđem Volta Diznija animacija ŽELJA donosi na veliko platno originalnu priču i likove, sa 7 novih numera koje potpisuje poznate pevačica i tekstopisca Džulija Majkls (Julia Michaels),kao i Bendžamin Rajs (Benjamin Rice) dobitnika nagrade Gremi.

Naredne nedelje, 23. novembra na repertoaru domaćih bioskopa naći će se novi Diznijev animirani film “Želja” (Wish) kojim poznati filmski studio kruniše proslavu svog velikog jubileja, 100 godina od početka rada prestižnog filmskog studija.

Inspirisana ogromnim nasleđem Volta Diznija animacija “Želja” donosi originalnu priču i zabavni mjuzikl sa 7 novih numera iza kojih stoji potpis poznate pevačice i tekstopisca Džulije Majkls (Julia Michaels), kao i Bendžamina Rajsa (Benjamin Rice) dobitnik nagrade Gremi.
Prilikom odabira autora pesama producenti animacije ističu da su želeli da to budu oni koji će snimiti vanvremenski i savremeni zvuk, originalnu muziku koja će biti inspiracija za dalji rad na filmu. Džulija Majkls do sada je pisala za mnoge svetske zvede, među kojima su Pink, Selena Gomez i drugi. 

Sinhronizovana animacija “Želja” donosi na bisokopsko platno originalnu priču i potpuno nove likove smeštajući nas na fantastično ostrvo Rosasa, na Pirinejskom poluostrvu gde živi brojna zajednica predvođena kraljem Magnifikom. Iz svih delova sveta u Rosas dolaze ljudi kako bi poverili kralju svoje želje, a on im za uzvrat obećava da će čuvati njihove snove i jednog dana im ispuniti želje.
Na ostrvu živi i devojka Aša koja jako voli svoj narod. Njena moćna želja, zamišljena u ime voljenog naroda dobija svoj odjek i u kosmosu, a kada se pojavi nebeska sila bezgranične energije Aša dobija prijatelja sa kojim zajedno čini čudesne stvari. 

Reditelj animacije Kris Bak (Kris Buck) koji je režirao i čuveni Diznijev animirani hit “Zaleđeno kraljevstvo” kaže da su najnovijim filmom želeli da naprave ostavrenje koje u sebi sadrži nasleđe onoga što je Volt Dizni stvorio, čineći ga istovremeno bliskim novim generacijama. “Ono što bi i on sam uradio. Uvek je pomerao granice,” rekao je Bak. 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top