Naslovna » Aktuelno » OTISNITE SE DIVLJIM AMAZONOM SA EMILI BLANT I DVEJNOM DŽONSONOM U NOVOJ DIZNIJEVOJ KOMEDIJI „AVANTURA U DŽUNGLI“ (JUNGLE CRUISE)

OTISNITE SE DIVLJIM AMAZONOM SA EMILI BLANT I DVEJNOM DŽONSONOM U NOVOJ DIZNIJEVOJ KOMEDIJI „AVANTURA U DŽUNGLI“ (JUNGLE CRUISE)

OTISNITE SE DIVLJIM AMAZONOM SA EMILI BLANT I DVEJNOM DŽONSONOM U NOVOJ DIZNIJEVOJ KOMEDIJI „AVANTURA U DŽUNGLI“ (JUNGLE CRUISE)

 „AVANTURA U DŽUNGLI“ ODBROJAVA DANE DO PRIKAZIVANJA NA VELIKOM PLATNU- KARTE NA BIOSKOPSKIM BLAGAJNAMA

Najnovija Dizni pustolovina „AVANTURA U DŽUNGLI“ sa Emili Blant i Dvejnom Džonsonom u glavnim ulogama na veliko platno pred domaću publiku stiže 29. jula. Ulaznice za film su već u prodaji.
Film je inspirisan poznatim tematskim parkom iz Diznilenda “Avantura u džungli” koji podrazumeva uzbudljivu avanturu krstarenja divljim rekama i borbu sa egzotičnim zverima. Kapetanu malog broda Frenku Volfu (Dvejn Džonson) ulazi u život i remeti mir  istraživačica Lili Hafton (Emili Blant). Ona dolazi iz Londona i  nagovara  ga da krenu divljim i nepredvidivim Amazonom u potragu za magičnim drvetom koje može isceliti sve, ali se i okrenuti protiv dobra ukoliko padne u ruke pogrešnih ljudi.
Lađa koja je nošena divljim brzacima Amazona za čijim je kormilom čuveni „Stena“ i  svojim ciljem zaokupljena istraživačica dr Lili,  film „Avantura u džungli“ estetikom podseća na kultni filmski klasik Indijana Džouns.

Reditelj filma Džama Kolet Sera, poznat po svojim filmovima „Siroče“ i „Opasnost iz dubine“, je o radu na filmu rekao:

 „Avantura u džungli dobro poznata pustolovina. To je jedna od originalnih parkova u Diznilendu, koju je zapravo dizajnirao Volt Dizni. Svi ga vole, ne samo zato što postoji već dugo, već zato što je to jedina vožnja u kojoj može uživati cela porodica. Možete da povedete bebu i baku, film u kojem čitava porodica može zajedno da uživa“.
Zanimljivo je da je u filmu korišćen španski jezik iz 16. veka, a takođe se može čuti zvuk Omagua jezika iz severozapadnog Brazila kako bi se što uverljivije dočarala amazaonska regija i divljina podneblja.
Film će svoj bioskopski život započeti 29. jula, karte za projekcije su već u prodaji.
script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top