Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » OVE SEZONE FEBRUAR U MTS DVORANI U ZNAKU KOMEDIJE! NA REPERTOARU PREDSTAVE: “VESELE DEVOJKE”, “ĐUROLOGIJA” I “DRŽAVNI POSAO: VELIKA SEOBA ARHIVATORA”

OVE SEZONE FEBRUAR U MTS DVORANI U ZNAKU KOMEDIJE! NA REPERTOARU PREDSTAVE: “VESELE DEVOJKE”, “ĐUROLOGIJA” I “DRŽAVNI POSAO: VELIKA SEOBA ARHIVATORA”

OVE SEZONE FEBRUAR U MTS DVORANI U ZNAKU KOMEDIJE 

NA REPERTOARU PREDSTAVE: “VESELE DEVOJKE”, “ĐUROLOGIJA” I “DRŽAVNI POSAO: VELIKA SEOBA ARHIVATORA”

Mesec februar ove sezone u mts Dvorani obećava smeh i dobru zabavu, zahvaljujući repertoaru bogatom predstavama i mjuziklima, koji su već zabeležili zapažen uspeh tokom prethodnih godina, u poznatom prostoru u centru grada. Naime, od 09. do 16. februara, publika će imati prilike da uživa u mjuziklu VESELE DEVOJKE, predstavi ĐUROLOGIJA I četvrtoj predstavi iz opusa Državnog posla: VELIKA SEOBA ARHIVATORA.

Svetski mjuzikl „VESELE DEVOJKE“ reditelja Radeta Vukotića koji će biti održan 09. februara muzičko-scenski je spektakl,  koji je adaptacija istoimenog američkog mjuzikla. Ovde  Vukotić „priča priču“ o  pet najboljih drugarica iz detinjstva koje se ponovo okupljaju na devojačkoj večeri u čast udaje ćerke jedne od njih. Ovo je uz pevačke deonice, priča o sreći i ljubavi, prijateljstvu i poverenju, ali i nezadovoljstvu  i neostvarenosti.

Uloge tumače: Tijana Dapčević, Maja Brukner, Zorana Pavić, Jelena Đukić, Ivana Peters i Svetlana Sretenović.

ĐUROLOGIJA, autorska predstava Branka Đurića, koja se godinama unazad igra u mts Dvorani, biće ponovo izvedena 1o. februara. Đurić je sa ovom predstavom oborio sve rekorde gledanosti u svetu pozorišta i stand up-a, kod nas, ali i u čitavom regionu.

Četvrta u nizu predstava u realizaciji, publici već uveliko poznate ekipe Državnog posla, “VELIKA SEOBA ARHIVATORA” , reditelja Petra Jovanovića zakazana je za 16. februar. Ovo će biti treće izvođenje predstave od njene premijere  2022.godine.

 Ekipa koja je svojim humorom obišla  ceo svet u sastavu Dejan Ćirjaković , Dimitrije Banjac  i Nikola Škorić ,  iza sebe ima blizu 400 izvođenja Državnog posla. Ovoga puta na humorističan način bave se problemom migracija u regionu.

KARTE U PRODAJI NA BLAGAJNI MTS DVORANE I NA TICKETS.RS

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top