Naslovna » Aktuelno » Povlastice za roditelje troje i više dece

Povlastice za roditelje troje i više dece

 

Roditelji sa troje ili više dece, od kojih je barem jedno maloletno, od 5. juna moći će na šalterima beogradskih opština da se prijave za izdavanje besplatnih kartica koje će im omogućiti brojne popuste i pogodnosti pri kupovini i plaćanju računa.
To je najavila članica Gradskog veća Tanja Popović i dodala da će se te kartice realizovati u okviru projekta “Tri plus” istoimenog udruženja iz Čačka, kome je Grad Beograd pristupio početkom godine.

Zainteresovani za dobijanje kartice “Tri plus” i ostvarivanje porodične povlastice, treba da se jave zaposlenima na šalterima opštine na čijoj su teritoriji prijavljeni, gde će potpisati izjavu da žele da pristupe i u koju će uneti neophodne podatke, navodi se u saopštenju Gradske uprave. Kartice će, nakon prijave, biti isporučene u narednih desetak dana.
U toku je potpisivanje ugovora sa gradskim preduzećima, sportskim centrima, Zoološkim vrtom, kulturnim institucijama grada i drugim subjektima u kojima će porodice moći da ostvare popuste.

Pokret “Tri plus” osnovan je s ciljem da se pobedi bela kuga, a predsednik tog pokreta Vladica Gavrilović pozvao je sve koji mogu da se prijave u narednih desetak dana i daju popuste, a nalepnice sa njihovom oznakom biće zalepljene na nekoliko lokacija.

Izvor: Nova/Tanjug

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top