Naslovna » Aktuelno » POZNATI IZVOĐAČI DISNEY KONCERTA: ČAROBNA MUZIKA IZ FILMOVA

POZNATI IZVOĐAČI DISNEY KONCERTA: ČAROBNA MUZIKA IZ FILMOVA

Gorica Popović, Zoe Kida, Marko Luis, Jelena Gavrilović, Dušan Svilar, Nevena Božović i drugi pevaju na Disney koncertu: Čarobna muzika iz filmova

12. maja u mts Dvorani

 KARTE U PRODAJI NA BLAGAJNI MTS DVORANE I MTSDVORANA.RS

U izvođenju Simfonijskog orkestra Vojvodine pod dirigentskom palicom Mikice Jevtića, u nedelju
12. maja s početkom od 19:30h, u beogradskoj mts Dvorani biće održan DISNEY KONCERT: ČAROBNA MUZIKA IZ FILMOVA, slaveći nezaboravnu Diznijevu muziku, crtane filmove i sećanja koja bude. Koncert za koji se pripremamo ceo jedan vek!

Sada je poznato i ko će od pevača učestvovati u  koncertnom spektaklu. To su Gorica Popović, Marko Luis, Jelena Gavrilović, Dušan Svilar, Nevena Božović, Zejna, Zoe Kida, Stefan Zdravković Princ, Lejla Hot i Milan Antonić.

Omiljeni likovi i čuvene pesme iz fantastične lepeze Diznijevog animiranog studija, oživeće na sceni mts Dvorane, darujući publici jedinstveno koncertno iskustvo.

U izvođenju Simfonijskog orkestra, poznate muzičke numere i melodije biće prezentovane putem novih i uzbudljivih medlija i svita, koje će nas povesti na neočekivano muzičko putovanje, kakvo samo Dizni može da priredi. Letećim ćilimom ovaj novoosmišljeni koncert vodiće nas kroz najupečatljivije zvuke i filmske trenutke Volt Dizni kompanije, uključujući naslove kao što su “Mala sirena”, “Želja”, “Kralj lavova”, “Vajana”, “Mulan”, “Aladin”, “Knjiga o džungli”, “Zaleđeno kraljevstvo”, “Enkanto” “Lepotica i zver” i druge.

„Disney koncert: Čarobna muzika iz filmova“ je razvijen pod nadzorom renomiranog kreativnog tima, uključujući kreativnu direktorku Ejmi Tinkam, muzičkog direktora Džajlsa Martina, kao i aranžera Bena Fostera.

O Diznijevim koncertima:

Diznijevi koncerti su deo produkcije i licence Disney Music grupe, muzičkog ogranka kompanije Walt Disney. Produciraju koncerte i turneje, licencirane Diznijeve numere i vizualne sadržaje zajedno sa simfonijskim orkestrima, horovima i prezenterima širom sveta. Diznijevi koncerti uključuju različite formate, kao što su filmski koncerti, “slike uživo” i tematski instrumentalni i vokalni koncerti, koji variraju od isključivo simfonijskih instrumentalnih nastupa do  multimedijalnih produkcija sa vokalnim solistima i horovima. Uz koncerte najvećih filmskih franšiza kao što su Walt Disney Pictures, Walt Disney Animation Studios, Marvel Studios, Lucasfilm, Pixar and 20th Century Studios trenutni portfolio uključuje muziku iz filmova kao što su Ratovi zvezdaAladinPriča o igračkamaKokoKralj lavovaDo Neba, zatim Noćna mora pre Božićai Mapetovska božićna pesma.

KARTE U PRODAJI NA MTSDVORANA.RS I BLAGAJNI MTS DVORANE

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top