Naslovna » Aktuelno » U BIOSKOPE DOLAZI BRUTALAN OSVETNIČKI TRILER DEVA PATELA „MONKEY MAN“

U BIOSKOPE DOLAZI BRUTALAN OSVETNIČKI TRILER DEVA PATELA „MONKEY MAN“

OD PEPELA DO VRHA, JEDAN HEROJ MENJA IGRU.
 

Pripremite se za najbrutalniji adrenalinski udarac koji ćete doživeti na velikom platnu! Glumac Dev Patel, poznat po svojim nezaboravnim ulogama (Milioner sa ulice, Lav), sada ulazi u rediteljski ring sa „Monkey Man-om“ – filmom koji će vas ostaviti bez daha!
 

Suočensa mračnim ulicama i opasnim podzemljem, Patel vodi nas na epsko putovanje osvete i akcije u stilu najvećeg majstora, Džona Vika.
 

Radnjafilma inspirisana je legendom o hinduističkom bogu snage i hrabrosti Hanumanu. Patel je u filmu igrao mladića poznatog samo kao Kid (Klinac), koji se svako veče, noseći masku gorile, brutalno i krvavo bori u podzemnom klubu kako bi osigurao opstanak. Nakon mnogo godina potisnutog besa, Kid otkriva način da se infiltrira u enklavu zlokobne gradske elite. Dok mu trauma iz detinjstva ključa, njegove ruke sa misterioznim ožiljcima pokreću eksplozivnu osvetničku kampanju protiv ljudi koji su mu uništili život.
 

Kritičari su oduševljeni ovim akcionim trilerom koji dolazi u bioskope. Trenutno na Rotten Tomatoesu ima visokih 93%, a pozitivne recenzije dobio je od cenjenih kritičara. „Kao što se Kid ponovo rađa u filmu, isto je i s Patelom. Zahteva krvavu borbu, ali je jako lepo snimljen. Zaboravite Džona Vika, neka niko više ne sumnja u snagu akcione zvezde kao što je Dev Patel”, napisao je Čejs Hučinson iz TheWrap-a. Kritičarka Me Abdulbaki iz Screen Rant-a dodala je: “Borba prsa o prsa i koreografija borbe deluju električno, pršte energijom koja će vas držati prikovanima i zalepljenima za ekran.”
 

Pun uzbudljivih i spektakularnih borbenih scena, „Monkey Man-a“ je režirao Patel prema svojoj originalnoj priči i scenariju koje je napisao sa Paulom Angunavelom i Džonom Kolinom.
 

Produkcijupotpisuju Dev Patel, Džomon Tomas, oskarovac Džordan Pil, Vin Rosenfild, Ian Kuper, Brazil Ivanik, Erika Li, Kristin Hebleri Anjaj Nagpal.
 

Ovaj film garantuje nezaboravnu vožnju koja će vas držati na ivici sedišta, uvodeći vas u svet akcije, napetosti i neverovatnih obrta. Pripremite se za eksplozivno iskustvo koje će vas ostaviti bez reči.
 

Film „Monkey Man“ možete pogledati od 4. aprila u svim bioskopima, u distribuciji Blitz filma.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top