Naslovna » Aktuelno » PREDSTAVLJAMO TREJLER HOROR FILMA “BEZGREŠNA” KOJI NA VELIKA PLATNA STIŽE 18. APRILA

PREDSTAVLJAMO TREJLER HOROR FILMA “BEZGREŠNA” KOJI NA VELIKA PLATNA STIŽE 18. APRILA

Ovog proleća u bioskope stiže jedan od najuzbudljivijih horor filmova ‘Bezgrešna’ (Immaculate), u kojem glavnu ulogu časne sestre nosi Sidni Svini.
 
Zavucite se ispod pokrivača i pogledajte najzlokobniji trejler horor filma godine – ‘Bezgrešna‘ (Immaculate), u kojem Sidni Svini tumači ulogu časne sestre Sesilije.
 
Bezgrešna‘ donosi priču o ženi posvećenoj veri koja se useljava u ukleti manastir u slikovitoj Italijanskoj unutrašnjosti. I dok se na prvi pogled manastir čini idiličnim, trejler otkriva mračne tajne i neshvatljive užase koji čekaju unutar njegovih zidova.
 
Sesilijino putovanje – od simbola čistoće do divlje zveri, natopljene krvlju – prikazuje Sidni Svini u izvedbi koja će vas naterati da se zapitate o granicama ljudske prirode.
 
Bezgrešna‘ obećava kulminaciju koja će vas ostaviti bez daha, a kroz 89 minuta napetosti i horora, publika će biti suočena s sopstvenim najdubljim strahovima.
 
Film je režirao Majkl Mohan, dok je za scenario zaslužan Andru Lobel. Uz Sidni Svini, u filmu glume i Alvaro MorteSimona Tabasko i Benedeta Porkaroli u vodećim ulogama.
 
“Bezgrešna” u bioskope stiže 18. aprila ove godine u distribuciji Blitz Filma.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top