Naslovna » Aktuelno » PREDSTAVLJAMO VAM NOVI TREJLER FILMA MAJKLA MANA FERARI KOJI U DOMAĆE BIOSKOPE STIŽE U JANUARU 2024

PREDSTAVLJAMO VAM NOVI TREJLER FILMA MAJKLA MANA FERARI KOJI U DOMAĆE BIOSKOPE STIŽE U JANUARU 2024

Upravo je izašao novi trejler za film ”Ferari” u kojem Adam Drajver ubedljivo igra slavnog vozača Formule 1 i osnivača najpoznatijeg svetskog brenda automobila.

 Godina je 1957. i nakon spektakla Formule 1, Enco Ferari (Adam Drajver), bivši vozač i osnivač najpoznatijeg svetskog automobilskog i trkačkog brenda, suočava se sa profesionalnim i ličnim borbama.
 

Bankrot preti fabrici koju su on i njegova supruga Laura (oskarovka Penelope Kruz) izgradili iz temelja pre deset godina. Njihov nestabilan brak uništio je gubitak sina Dina godinu dana ranije. Ferari se takođe bori na privatnom nivou oko priznanja njegovog sina Pjera, kojeg je imao sa Linom Lardi (Šejlin Vudli).
 

U međuvremenu, strast njegovih vozača za pobedom gura ih na ivicu dok se upuštaju u opasnu ikoničnu trku izdržljivosti ”Mille Miglia” (Hiljadu milja), koja traje od Breše do Rima i nazad.

Režiser filmova „Vrelina“ i „Probuđena savest“ nam je dao samo vizuelne bljeskove u letnjem tizer-trejleru, ali ova nova, punija verzija (vidi gore) pogađa sve cilindre.

“Ferari” Majkla Mana je film za koji se predviđa da će osvojiti brojne nagrade.

Film je dobio ovacije na ovogodišnjem filmskom festivalu u Veneciji, gde je premijerno prikazan, dok će u bioskopima biti prikazivan od 11. januara 2024. godine u distribuciji Blitz filma.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top