Naslovna » Aktuelno » PRIČA PRIPOVEDANA VEĆ 1000 GODINA, ALI NIKADA OVAKO – NOJEVA BARKA: MJUZIKL AVANTURA

PRIČA PRIPOVEDANA VEĆ 1000 GODINA, ALI NIKADA OVAKO – NOJEVA BARKA: MJUZIKL AVANTURA

PRIČA PRIPOVEDANA VEĆ 1000 GODINA,

ALI NIKADA OVAKO
NOJEVA BARKASTIŽE U BIOSKOPE NA PROLEĆE U

DISTRIBUCIJI BLITZ FILMA

 Na proleće, tačnije 28. marta, u bioskope stiže animirana sinhronizovana muzička avantura Nojeva arka u distribuciji Blitz filma. Ovoga puta, klasična priča koju svi znamo biće predstavljena i ispričana na način koji će oduševiti i decu i njihove roditelje, a doneće ne samo zabavu već i važnu poruku.

O FILMU

U ovoj duhovitoj i uzbudljivoj animiranoj avanturi pratimo avanture Vinija i Toma, koji su izuzetno muzički talentovani miševi. Igrom slučaja saznaju da dolazi kosmički potop, i da će Noje pokušati da spase životinje svojom arkom. Nažalost, on će moći da prihvati samo jedan par svakog tipa po barži. Pošto su im prijateljstvo i opstanak ugroženi, traže pomoć devojčice Suzane, Nojeve nemirne unuke, da ih ušunja na brod, ali Suzana, nažalost, ne uspeva, a Vini i Tom su razdvojeni na početku velikog potonuća.
Posle niza čudnih avantura, uključujući ukrcavanje na tajnu „minijaturnu arku“ kojom upravlja bubašvaba Alfonso, Tom i Vini konačno uspevaju da se ujedine na velikoj Nojevoj barci, gde pravi izazov tek počinje. Moraju da se suoče sa hirovitim lavom Barukom, koji je uspostavio pravi režim tiranije na brodu i favorizuje samo jače životinje, dok ugnjetava manje i slabije. Da bi obnovili mir i pravdu na arci, Tom i Vini moraju da se suoče sa lavljim autoritetom i pohlepom jedinim oružjem koje imaju – muzikom.

UČENJE KROZ ANIMIRANI FILM I VAŽNA PORUKA ZA NAJMLAĐE

Ideja koja stoji iza Nojeve barke je da se ova klasična priča prepriča na zabavan način, puna akcije i humora.
„BARKA“ predstavlja našu planetu kojoj prete klimatske katastrofe, nestašice hrane, borba za vlast i besmisleni i okrutni tirani.

Misija animiranog filma NOJEVA BARKA je da razgovara sa decom svih uzrasta o aktuelnim i modernim temama, ali na lagan i zabavan način koji mogu da razumeju. Film je prvobitno namenjen mlađoj publici, ali priča sadrži humorističke elemente u kojima će uživati i odrasli.

Poruka Nojeve barke je tolerancija, empatija i prihvatanje različitosti, jer naši protagonisti tokom svog putovanja moraju naučiti da slabi moraju udružiti snage da bi se borili protiv grupe jakih. Boreći se sa mnogo jačim neprijateljem, Tom i Vini moraju da se oslone na neočekivane saveznike kao što su prijateljski, ali nepouzdani bubašvaba, rastafarijanski crv, buva tinejdžerka i ekscentrična muva. Svojim lukavstvom i muzičkim talentom ova neobična grupa dokazuje da su umetnost i razumevanje uvek najbolji način za borbu protiv varvarstva.

Nojeva barka: Mjuzikl avantura stiže u bioskope širom Srbije , 28. marta. Distributer filma je Blitz film.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top