Naslovna » Aktuelno » FILM “BOB MARLI – ONE LOVE” – KARTE U PRODAJI!

FILM “BOB MARLI – ONE LOVE” – KARTE U PRODAJI!

FILM O NAJAUTENTIČNIJEM UMETNIKU SVIH VREMENA STIŽE U NAŠE BIOSKOPE!
EMOTIVNA PRIČA O BOBU MARLIJU – ČOVEKU KOJI JE MENJAO SVET

U susret Danu zaljubljenih, u naše bioskope stiže film „BOB MARLI – ONE LOVE“ (BOB MARLEY: ONE LOVE)! Ovo je snažna, iskrena i do sada neispričana priča o čoveku koji je živeo muziku koju je stvarao, koji je spoznao suštinsko značenje ljubavi i ostavio neizbrisiv trag u istoriji naše civilizacije.

U utorak 13. februara, u bioskopu Cineplexx Galerija Beograd, sa početkom u 20 časova održaće se svečana premijera dugoočekivanog filma o pojedincu koji je bio hrabar da stane uspravno i da se svojom muzikom obrati svima, pokušavajući da svet napravi boljim.

Pred samu premijernu projekciju, od 19:15 časova svi prisutni moći će da uživaju u koktelu dobrodošlice kao i ritmu muzike inspirisane rege žanrom i Marlijevim opusom, koju će nam to veče puštati Hornsman Coyote.

Karte za ovaj događaj od ovog trenutka su u prodaji, zato budite brzi, budite deo spektakla i dođite da džemujemo zajedno!

O FILMU: „BOB MARLI – ONE LOVE“ slavi život i muziku legende koja je, svojom porukom ljubavi i jedinstva, inspirisala generacije. Otkrijte Marlijevu moćnu priču, po prvi put na velikom platnu, priču o prevazilaženju nevolja i putovanju koje je stajalo iza njegove revolucionarne muzike.

Film je stvoren u saradnji sa porodicom Marli, Kingsli Ben-Adir tumači lik legendarnog muzičara, a Lašana Linč njegovu ženu Ritu.

Nakon premijere, 14. februara film će se prikazivati u odabranim bioskopima.

Od 15. februara, ovaj jedinstveni biografsko-muzički film prikazivaće se na redovnom repertoaru svih bioskopa.  

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top