Naslovna » Aktuelno » Prijanka Čopra i Sam Hjuan osvojiće vas u filmu „Ponovo ljubav”

Prijanka Čopra i Sam Hjuan osvojiće vas u filmu „Ponovo ljubav”

Kako nasumična SMS poruka može da vas dovede do ljubavi vašeg života?
Prijanka Čopra i Sam Hjuan osvojiće vas u filmu „Ponovo ljubav
Na repert
Na velikim platnima domaćih bioskopa od 18. maja bićemo u prilici da gledamo u ostvarenju „Ponovo ljubav” prelepu Prijanku Čopru i Sema Hjuana iz hit-serije Outlander. U modernoj romantičnoj komediji koja će osvojiti vaša srca, po prvi put debituje na velikom platnu i svetska zvezda Selin Dion, koja glumi samu sebe. Reditelj i scenarista filma Džim Strouz glavnu ideju filma preuzeo je iz novele „Text For You”  nemačke autorke Sofi Kremer.
Mira (Prijanka Čopra) teško podnosi gubitak preminulog verenika i počinje da šalje emotivne SMS poruke na njegov broj telefona. U međuvremenu, njegov broj je službeno dodeljen novinaru Robu (Sem Hjuan) koji je nedavno raskinuo sa verenicom i potpuno  je izgubio nadu da će pronaći ljubav svog života. Ipak, opčinjen Mirinim porukama, upušta se u avanturu.

Robu u njegovom naumu da pronađe autorku dirljivih poruka pomaže veličanstvena Selin Dion. „Ponovo ljubav”  kreće sa prikazivanjem od 18. maja, a soundtrack filma obećava čak 5 novih pesama neponovljive muzičke zvezde, uz 6 starih hitova među kojima su It’s All Coming Back to Me Now, All by Myself i That’s the Way It Is.

Proverite u bioskopima od 18. maja da li će Selin Dion uspeti u svojoj prvoj ulozi u filmu da spoji novinara Roba i ilustatorku Miru!

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top