Naslovna » Aktuelno » Promena na tržištu banaka matičnih ćelija u Srbiji

Promena na tržištu banaka matičnih ćelija u Srbiji

 

Kompanija CORD iPS, dosadašnji zastupnik nemačkog biomedicinskog centra Seracell će od 01.01.2018. godine preuzeti i ekskluzivno zastupništvo nemačke banke matičnih ćelija VITA34.

Na taj način će CORD iPS postati jedina kompanija u Srbiji koja će nuditi usluge nemačkih biomedicinskih centara koji se bave dugoročnim skladištenjem i bioinženjeringom matičnih ćelija.

“Ovo je veoma važna vest za sve buduće roditelje u Srbiji, jer će sada imati najkvalitetniju ponudu na jednom mestu. Usluga procesuiranja i skladištenja matičnih ćelija je veoma zahtevna i mora se sprovoditi pod najrigoroznijim medicinskim standardima.

Zato je spajanje iskustva Vite34 i Seracella dovelo do stvaranja jedinstvene ponude na tržištu” – rekla je direktorica CORD iPS-a, Jovanka Srdić.

Iskustvo koje poseduju Vita34 i Seracell nema nijedna kompanija u Evropi koja se bavi skladištenjem matičnih ćelija. Vita34 je najstarija banka matičnih ćelija u Evropi sa preko 20 godina iskustva, dok je Seracell lider u pripremi matičnih ćelija za lečenje.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top