Naslovna » Kultura » Knjige » Putovanje kroz svet sporta

Putovanje kroz svet sporta

Pred vama je kviz knjiga Putovanje kroz svet sporta

Kviz knjiga putovanje kroz svet sporta namenjeno je deci od 8 do 11 godina, ali i starijima. Kroz 130 pitanja putujemo u raznovrsne oblasti sporta, kroz pravila, timove, rekorde i događaje. Ogrebi i nauči je sistem u kome podjednako uživaju i deca i odrasli dok proveravaju znanja o sportu.

KVIZ KNJIGA –PUTOVANJE KROZ SVET SPORTA, namenjen je deci uzrasta od 8 do 11 godina, ali i starijima koji žele da provere svoje znanje iz oblasti sporta. Nadamo se da ćete kroz 130 pitanja i odgovora saznati više o mnogim sportovima, njihovim pravilima, načinu i cilju igre i da ćete steći nova znanja u prostoru sporta i vežbanja koje je
neizostavan deo vašeg odrastanja i sazrevanja.

Kao i u svakom našem kvizu, sistem učenja i igre je sličan. Na svakoj strani nalaze se dva pitanja, a svako pitanje ima tri ponuđena odgovora.

Deca treba pažljivo da pročitaju pitanje i ponuđene odgovore. Pored svakog odgovora nalazi se kvadratić. Kada dete odabere tačan odgovor ili onaj za koji misli da je tačan, izgrebe kvadratić pored tog odgovora i ako se pojavi medalja taj odgovor je tačan.

Ukoliko je kvadratić prazan znači da taj odgovor nije tačan, i treba da izgrebe i ostala dva kvadratića i pronađe tačan odgovor.

Kviz knjiga obiluje lepim fotografijama koje će doprineti da se pitanja lakše reše, da deci bude zanimljivo, a takođe doprinosi trajnijem znanju iz ove oblasti.

Izdavač: Enco book

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top