Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » Rekordno otvaranje „Venoma 2” odlična je vest za celu filmsku industriju

Rekordno otvaranje „Venoma 2” odlična je vest za celu filmsku industriju

Rekordno otvaranje Venoma 2 odlična je vest za celu filmsku industriju

U bioskopima širom zemlje od 14. oktobra!

Zarada od čak 90,01 miliona dolara u prvom vikendu prikazivanja naslova Sony Pictures „Venom 2” nije samo sjajna vest za ovaj studio već i za celu filmsku industriju! Godinu i po od početka pandemije, publika se napokon vraća u bioskope i to u brojevima kakve smo poslednji put videli još 2019. godine.

Blokbaster „Venom 2” je u prvom vikendu prikazivanja u Sjedinjenim Američkim Državama ostvario zaradu od 90,01 milliona dolara što je uverljivo najbolje otvaranje od početka pandemije.

Tu je titulu dosad držao film „Crna udovica” sa bioskopskim otvaranjem od 80 miliona dolara. Uspeh filma utoliko je veći što je to otvaranje za čak deset miliona dolara „jače” od otvaranja originalnog filma „Venom” koji je u svetu 2018. godine ostvario ukupnu zaradu od vrtoglavih 856 milliona američkih dolara.

Uz uspeh na severnoameričkom tržištu, „Venom 2″ je u Rusiji zaradio 13,8 miliona dolara i tako postao film sa trećim najboljim otvaranjem u toj zemlji.

Ukoliko želite da proverite kako izgleda spektakularno suparništvo između antiheroja i zlikovca – Venoma i Karnidža, preporučujemo da pogledate blokbaster Venom 2! Bioskopski hit sa Tomom Hardijem, Vudijem Harelsonom, Mišel Viliams i Naomie Haris u bioskope stiže od 14. oktobra.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top