Naslovna » Aktuelno » ŠARMANTNA KOMEDIJA “UBICA” (HIT MAN) U BIOSKOPIMA OD 30. MAJA

ŠARMANTNA KOMEDIJA “UBICA” (HIT MAN) U BIOSKOPIMA OD 30. MAJA

ON JE INTELIGENTAN. ON JE ZAVODLJIV. ON JE SAMOUVEREN.

ON NIJE UBICA, ALI MOŽE DA SE PRETVARA DA JESTE

Ričard Linklejter, reditelj nominovan za Oskara („Pre zalaska sunca“, „Pre ponoći“ i „Odrastanje“), predstavlja nam svoje najnovije ostvarenje, uzbudljivu triler-komediju „UBICA“ (HIT MAN), koja u naše bioskope stiže 30. maja. Glavnu ulogu u filmu tumači Glen Pauel, zvezda neo noar filmova, koji je svetsku slavu doživeo nakon velikog uspeha filma „Top Gan Maverik“. Njegovu partnerka u filmu igra prelepa Adrija Arhona, za koju smo sigurni da joj pravi uspeh tek predstoji i trenutno je jedno od najatraktivnijih i natraženijih lica Holivuda.

Triler „UBICA“ predstavlja pravo osveženje među bioskopskim hitovima ovog proleća, jer je u pitanju film koji će svakoga zainteresovati i oraspoložiti. Zato ne propustite da među prvima pogledate ovo originalno filmsko ostvarenje već prvog vikenda, u jednom od domaćih bioskopa.

O FILMU: Glen Pauel glumi Garija Džonsona, profesora koji drži do strogih principa i koji radi kao lažni ubica u policijskoj upravi u Nju Orleansu. Prirodno nadaren da se prilagodi različitim okolnostima i ličnostima, kako bi se približio očajnim ljudima koji se nadaju da će uz njegovu pomoć moći da se osvete svojim neprijateljima, Gari upada na moralno sumnjivu teritoriju, kada ga privuče jedan od potencijalnih kriminalaca, prelepa mlada žena po imenu Medison (Adrija Arhona).  Kada se Medison zaljubi u jednu od Garijevih ličnosti kao ubice, misterioznog i seksi Rona, njihova strasna afera pokrenuće lančanu reakciju pretvaranja, obmane i podizanja uloga.

Ova pametna egzistencijalna komedija o identitetu i seksi, uzbudljivim i konstantno iznenađujućim užicima, inspirisana je neverovatnom istinitom pričom.

Od četvrtka 30. maja film „UBICA“ biće na redovnom repertoaru bioskopa: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija Beograd, CineStar Ada Mall Beograd, Roda Cineplex, Tuckwood Cineplex, Cine Grand Big Rakovica, mts Dvorana, Arena Cineplex (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Cineplexx BIG Kragujevac, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Cine Grand (Niš), Vilin Grad (Niš), Eurocinema (Subotica), Ekran (Sombor), Kvart (Kraljevo), Art (Užice), Centar za kulturu (Lazarevac), Kulturni centar (Novi Pazar), Centar za kulturu (Požarevac), Kulturni centar (Vrnjačka Banja), Centar za kulturu (Kovin), Kulturni centar (Zlatibor), Moravica (Soko Banja), Opštinska biblioteka (Kuršumlija), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cinema 213 (Nikšić) i Centar za kulturu (Kotor).

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top