Naslovna » Aktuelno » OBJAVLJEN NOVI TREJLER FILMA “SVA LICA DOBROTE” JORGOSA LANTIMOSA

OBJAVLJEN NOVI TREJLER FILMA “SVA LICA DOBROTE” JORGOSA LANTIMOSA

OBJAVLJEN NOVI TREJLER FILMA “SVA LICA DOBROTE” JORGOSA LANTIMOSA – U BIOSKOPIMA OD 12. SEPTEMBRA (VIDEO)

Trejler za film “Sva lica dobrote” (Kinds of Kindness) koji je svetsku premijeru imao na upravo završenom 77. Kanskom festivalu, a o kom se već mesecima govori, svakako sa razlogom jer stiže iz ruku internacionalno priznatog reditelja Jorgosa Lantimosa, upravo je objavljen za svetsku i domaću javnost.

Novi trejler filma čiji je glavni akter Džesi Plemons na pomenutoj smotri u Kanu osvojio nagradu za najboljeg glumca, otkriva deliće zamršene Lantimosove drame u kojoj Plemons tumači tri različite uloge i prelazi od pokornog biznismena, preko ožalošćenog policajca do biseksualnog pripadnika kulta.
 
Reč je o tročasovnom triptihu koji u prvoj priči prati čoveka koji pred sobom nema mnogo izbora prilikom pokušaja da preuzme kontrolu nad svojim životom. Film jednako opisuje i policajca koga takođe tumači Plemons, a koji je uznemiren kada se njegova žena koja je nestala, vrati kao potpuno drugačija osoba. Treća priča predstavlja članove sekte i poklonike neobičnog kulta.

Pored Plemonsa, glavnu ulogu igra i Ema Stoun koja je sa istaknutim grčkim rediteljem već sarađivala na njegovom filmu “Miljenica” iz 2018.. kao i poslednjem naslovu “Jadna stvorenja” ovenčanog sa četiri nagrade Oskar od kojih je jedna od zlatnih statua upravo otišla u ruke samoj Stounovoj, za najbolju glumicu. Saradnik na ovom i na predhodnom filmu bio je i veoma aktuelni holivudski glumac Vilem Dafo, a uloge tumače i Mark Rafalo, Hong Čau, Margaret Kvoli i dr.

Film “Sva lica dobrote” naći će se na repertoaru domaćih bioskopa od 12. septembra. 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top