Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » SENZACIONALNO OSTVARENJE VIZIONARSKOG REDITELJA LUKA BESONA – DOGMAN, STIŽE U DOMAĆE BIOSKOPE

SENZACIONALNO OSTVARENJE VIZIONARSKOG REDITELJA LUKA BESONA – DOGMAN, STIŽE U DOMAĆE BIOSKOPE

 

Nakon šestominutnih ovacija koje je izazvao na Venecijanskom festivalu i koje su i samom reditelju Besonu izmamile suze na lice, trijumfalni film „Dogman“ u distribuciji Blitz filma05.10. stiže u bioskope.

Pored režije koja je poverena gore spomenutom vizionarskom reditelju Luku Besonu, u glavnoj ulozi blista mlada harizmatična zvezda i dobitnik nagrade za najboljeg glumca u KanuKejleb Landri Džons!

Film je nominovan za prestižnu nagradu “Zlatni lav” na Venecijanskom filmskom festivalu, i tako se našao u najužem izboru od 23 filma.

„Kada god se desi nesreća, Bog pošalje psa“ – citirajući Lamartina, Beson nam predstavlja
priču o čoveku čija je sudbina bila obeležena traumom iz detinjstva i neopisivom hrabrošću koju je pokazao u suočavanju sa svojim demonima. Daglas, muškarac koji je kao dete doživeo brutalno nasilje od strane svog nasilnog oca, da bi ga zverski napali i psi koje izgladnjuje u kavezu. Međutim, umesto da ga napadnu, psi su ga iznenada zaštitili i postali su njegovi zaštitnici.

Film „Dogman“ nas vodi na emotivno putovanje kroz život Daglasa, koji je odlučio pronaći svoj vlastiti put ka ozdravljenju. Njegova veza sa psima postaje ključ za njegovo preživljavanje i oslobađanje od tamnih senki prošlosti. U svetu gde društvena pravila često guše individualnost, Daglas će se suočiti sa izazovima i preprekama, ali će slediti svoje srce i prekomernu ljubav prema psima.

Nemojte propustiti ovo senzacionalno ostvarenje koje će vas baciti razmišljanje, emotivno dotaći i u vama probuditi osećanja koja će vas povezati sa Daglasovim putovanjem.

Za sve ljubitelje drame, akcije ali i autentične psihološke, životne priče glavnog lika po imenu Dag, ovaj film je pravi izbor.
Kupite na vreme svoje karte na blagajnama bioskopa ili onlajn.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top