Naslovna » Obrazovanje » Državno obrazovanje » Srednje škole » Škola za negu lepote – Voždovac – Beograd

Škola za negu lepote – Voždovac – Beograd

srednja-skola

Škola za negu lepote – Voždovac – Beograd

Beograd, Voždovac
Jovana Subotića 2
011 3447 226, 011 2440 617

www.skolazanegulepote.edu.rs

Minimalan broj bodova za upis koje su imali rangirani na listi prethodnih godina…

Obrazovni profili i slobodna mesta za upis – školska 2023/2024

OSTALA DELATNOST LIČNIH USLUGA

BGVO SD 3P03S PEDIKIR I MANIKIR 60 3 GOD
BGVO SD 4P01S SCENSKI MASKER I VLASULJAR 30 4 GOD
BGVO SD 3P13S FRIZER 270 3 GOD

O školi

Škola se nalazi na Dušanovcu, a za realizaciju praktične nastave za ženske i muške frizere koristi prostorije u objektu u Vojvode Stepe 283. Učenicima je na raspolaganju školska biblioteka sa 3202 knjiga. Škola ima fiskulturnu salu i sportske terene u školskom dvorištu. Osim u specijalizovanim učionicama za realizaciju praktične nastave naši učenici praktičnu nastavu realizuju i u privatnim salonima, pozorištima i u televizijskim kućama.

Lepota i mladost su neodvojivi pratioci Škole za negu lepote, a kreativnost i maštovitost njenih učenika su vidljivi i u svakodnevnom kontaktu sa njima. Naši učenici postaju vrhunski stručnjaci, a diploma stečena u našoj školi im omogućava da samostalno rade nakon završenog školovanja u zemlji i inostranstvu. Generacije vrsnih stručnjaka i čuvenih frizera, manikira, pedikira i scenskih maskera i vlasuljara su svoja znanja stekli u našoj školi. Škola za negu lepote traje i opstaje ostvarujući i negujući lepotu. Naši učenici ne čekaju lepotu i bolji svet. Oni svojom maštom i kreativnošću ovaj svet čine lepšim. Zbog toga je naša škola već decenijama jedna od najatraktivnijih.

Škola za negu lepote postoji od 1951. godine. Tokom vremena uslovi za rad su se menjali, o čemu govori i podatak da je Škola preseljena pet puta, što je u mnogome remetilo njen stabilan i normalan rad.

Obrazovno – vaspitna delatnost Škole realizuje se u dva objekta, u ulici Jovana Subotića 2, gde se odvija teorijski deo nastave u petnaest učionica, a deo praktične nastave u dva kabineta za scenske maskere i vlasuljare, u tri salona za ženske frizere, dva za muške frizere i dva salona za obrazovni profil manikir – pedikir. Praktična nastava se realizuje u objektu koji se nalazi u ulici Vojvode Stepe 283. U tom objektu je i jedna učionica u kojoj se realizuje deo teorijske nastave.

Raspoloživi prostor koristimo u dve smene.

Blok nastava za predmet prva pomoć realizuje se u školi, iz praktične nasatave po salonima za muške i ženske frizere i pedikire i manikire, a za scenske maskere i vlasuljare u beogradskim pozorištima.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top