Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » „SMRT NA NILU“ (DEATH ON THE NILE) INTRIGIRA NOVIM TREJLEROM

„SMRT NA NILU“ (DEATH ON THE NILE) INTRIGIRA NOVIM TREJLEROM

 

„SMRT NA NILU“ (DEATH ON THE NILE) INTRIGIRA NOVIM TREJLEROM

HERKUL POARO REŠAVA MISTERIJU NA NILU

Kad imate novca, niko vam nije pravi prijatelj – ubistvo je bilo tek početak.

Jedna od najvećih misterija s putovanja Agate Kristi  “Smrt na Nilu” uskoro dolazi na veliko platno. Nakon savremene ekranizacije „Ubistva u Orijent ekspresu“  20th Century Studios nam ponovo dokazuje zašto je Herkul Poaro najbolji detektiv na svetu – ubica je jedan od vas.
Reditelj i glavni junak filma – Kenet Brana ovog puta je priču iz pera Agate Kristi koja je inspirisana njenim putovanjem u Egipat, preselio na parobrod Karnak i uz čuvenu rečenicu – Ja sam detektiv Herkul Poaro i pronaći ću ubicu – poručuje svima da niko nije siguran, sve je podložno  preispitivanju i da bežanje nije moguće.
Putovanje po Egiptu na glamuroznom parobrodu za belgijskog detektiva Herkula Poaroa pretvara se u zastrašujuću potragu za ubicom, u trenucima kada se idilični medeni mesec savršenog para tragično završava. Nasuprot pejzažima pustinje i veličanstvenih piramida u Gizi, ova priča o neobuzdanoj strasti i ljubomori prikazuje besprekorno odevene putnike, ali i nemilosrdne zaplete koji će publiku do karaj ostaviti u nagađanjima, do šokantnog raspleta.
U ulogama tajanstevnih, misterioznih i mutnih putnika na parobrodu našli su se Gal Gadot („Čudesna žena“, „Brzi i besni“)Armi Hamer („Zovi me tvojim imenom“,„Hotel Mumbaj“)Rouz Lesli (Igra prestola), Rasel Brend i Ema Maki (Seksualno obrazovanje).
Pomoćnik detektiva iza kog ne stoji nerešen slučaj, Bouc, njega tumači mladi britanski glumac Tom Bejtman, koji je svoje glumačko umeće dokazao u filmu „Ubistvo u Orijent ekspresu“, kao i „Da Vinčijevim demonima“, ali i seriji „Vašar taštine“.
Publika će film „Smrt na Nilu“ moći da očekuje od 10. februara u bioskopima širom Srbije.
U NASTAVKU POGLEDAJTE NOVI TREJLER FILMA „SMRT NA NILU“
script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top