Naslovna » Aktuelno » Šon Mendez i Havijer Bardem u najlepšem porodičnom filmu ove godine – Lil, Lil, krokodil

Šon Mendez i Havijer Bardem u najlepšem porodičnom filmu ove godine – Lil, Lil, krokodil

 

Glumačka postava koja obećava zabavu za celu porodicu
Šon Mendez i Havijer Bardem u najlepšem porodičnom filmu ove godine – Lil, Lil, krokodil
Na veliku radost najmlađe bioskopske publike, u domaće bioskope od 29. decembra stiže ekranizacija lika popularne dečje knjige Bernarda Vebera iz 1965. godine  – film Lil, Lil, krokodil. Decu i roditelje očekuje pregršt zabave i dobre muzike!
Harizmatični zabavljač Hektor P. Valenti (dobitnik nagrade Oskar – Havijer Bardem) u potrazi za „neobičnim” elementom za svoje nastupe pronalazi malenog krokodila koji peva, krokodila Lila. Međutim, spletom okolnosti, Hektor je primoran da odputuje i ostavlja Lila samog u potkrovlju svog stana. U međuvremenu, u stan se useljava tročlana porodica Prim (Konstans Vu, Skot Mekniri, Vinslou Fegli) koja ubrzo otkriva svog novog podstanara. I dok najmlađi član sa oduševljenjem prihvata novog prijatelja koji mu je podrška u novoj okolini, njegovi roditelji izuzetno su skeptični oko krokodila u kući.

Nakon izvesnog vremena, postaju svesni činjenice da je Lil uneo mnogo radosti i pozitivnih promena u njihove živote. Kada gramzivi sused Grumps (Bret Gelman) pokrene lov na „neobične pojave” u zgradi, idilična priča porodice Prim se komplikuje. Lilu ne preostaje ništa drugo nego da javnosti dokaže da je bezopasan i da poseduje izuzetan pevački talent.

Krokodilu Lilu glas je dala svetska muzička zvezda Šon Mendez čiji su se glas i pesme sjajno uklopile u celu priču i film. Šon je izjavio kako mu se koncept filma svideo, jer glavni lik krokodil Lil, ne juri za slavom bezobzira na svoj veliki talenat, već jednostavno želi da ima porodicu i dom. Osim pevanja, Šon je učestvovao i u kreativnom stvaranju soundtreka filma sa autorima muzike filma The Greatest Showman.
Rediteljski dvojac Džoš Gordon i Vil Spek, kao i scenarista Vil Dejvis već imaju bogato i uspešno iskustvo u komedijama i porodičnim filmovima.

Uslovi za idealan porodični film su ispunjeni – ne propustite priču o prijateljstvu, velikom talentu i Lilu, Lilu, krokodilu kada film 29. decembra stigne u domaće bioskope! Domaća publika, pogotovo ona najmlađa, ne treba da brine, jer je film sinhronizovan na srpski jezik.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top