Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » SPECIJALNA FAN PROJEKCIJA ČUVENOG “GOSPODARA PRSTENOVA: DVE KULE” POVODOM DVE DECENIJE OD ORIGINALNOG STARTA FILMA

SPECIJALNA FAN PROJEKCIJA ČUVENOG “GOSPODARA PRSTENOVA: DVE KULE” POVODOM DVE DECENIJE OD ORIGINALNOG STARTA FILMA

 

FOTO: IMBD
SPECIJALNA FAN PROJEKCIJA ČUVENOG “GOSPODARA PRSTENOVA: DVE KULE” POVODOM DVE DECENIJE OD ORIGINALNOG STARTA FILMA

RETRO FILMSKO VEČE UZ DUPLOG OSKAROVCA 02. SEPTEMBRA U 20H

ULAZNICE U PRODAJI NA BLAGAJNI MTS DVORANE

Povodom tačno 20  godina od prvog prikazivanja i izlaska na veliko platno, sada već čuvenog avanturističkog filma GOSPODAR PRSTENOVA: DVE KULE reditelja Pitera Džeksona ( Peter Jackson), a po romanu DŽ.R.R.  Tolkina “DVE KULE”, u mts Dvorani će 02. septembra biti održana specijalna, fan projekcija svetski poznatog klasika. 

U drugom delu čuvene sage, podsetimo, dok su Frodo i Sem bliže Mordoru uz pomoć prevrtljivog Goluma, podeljeno druženje se protivi Sauronovom novom savezniku Sarumanu i njegovim hordama Izengarda. Glumačka ekipa koja krasi čak duplog Oskarovca je u sastavu Elijah Wood kao slavni Frodo; Ian McKellen kao nezaboravni Gandalf; Viggo Mortensen kao Aragorn, kao i mnogi drugi.

Fanovi filma, kojih u našoj zemlji ima preko 1oo, imaće prilike da se po ko zna koji put podsete skoro tročasovnog drugog dela, jedne od najgledanijih avanturističkih filmskih saga ikada.

ULAZNICE U PRODAJI NA BLAGAJNI MTS DVORANE

REZERVACIJE MOGUĆE NA
MTS Dvorana – Repertoar

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top