Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Sport » Sportski centri » Sportsko-rekreativni centar Tašmajdan – Palilula – Beograd

Sportsko-rekreativni centar Tašmajdan – Palilula – Beograd

Sportsko-rekreativni centar Tašmajdan – Palilula – Beograd

Beograd, Palilula
Ilije Garašanina 26-28
011 3233 048
www.tasmajdan.rs

 

Plivalište ima otvoreni i zatvoreni bazen sa tribinama za 2000 gledalaca, skakaonicu za skokove sa visina od 1, 3, 5 i 10 m i 16 podvodnih prozora za snimanje pod vodom. Na bazenima ovog sportskog centra održano je Prvo svetsko prvenstvo u vaterpolu i skokovima u vodu 1973. Pored obuke neplivača, na bazenima se održava i škola sinhronog plivanja, vaterpola i ronjenja.

Otvoreni stadion “Tašmajdan” ima tribine za 5000 gledalaca i namenjen je za mali fudbal, košarku, mačevanje i odbojku. Rekreativni centar ima programe aerobika, fitnesa, masaže, bodi bildinga i korektivne gimnastike, kao i saunu i solarijum.

U sastavu SRC Tašmajdan su i:

Hala Pionir, Čarli Čaplina 39, 766 566

Predviđena je za sve vrste malih sportova u dvorani, sa 6000 mesta za sedenje. U hali mogu da se odvijaju: gimnastika, košarka, odbojka, rukomet, tenis i borilački sportovi. Ima sve prateće sadržaje (svlačionice, medicinski centar, klub).

Ledena dvorana, Čarli Čaplina 38, 766 667

Predviđena je za sve sportove na ledu, a u okviru dvorane postoje i glavni i pomoćni tereni, kao i svi prateći sadržaji. Dvorana ima 2000 mesta za sedenje.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top