Naslovna » Sport » Sportski centri » Sportsko-rekreativni centar Pionirski grad – Rakovica – Beograd

Sportsko-rekreativni centar Pionirski grad – Rakovica – Beograd

Sportsko-rekreativni centar Pionirski grad – Rakovica – Beograd

Beograd, Rakovica
Kneza Višeslava 27
011 3542 094
www.pionirskigrad.org.rs

 

Lociran je na najatraktivnijoj padini u ambijentalnoj celini Košutnjaka, na 40 hektara šume i zelenila, koji predstavljaju ekološka pluća Beograda.
U okviru kompleksa, na površini od 7500 m2, pod jednim krovom centralnog objekta, smešteni su restoran i sala sa 500 mesta, amfiteatar sa 600 mesta, kabineti, učionice, diskoteka, trim kabinet, likovni ateljei i drugi sadržaji za sportsko-rekreativne i kulturno-zabavne programe. Centar ima sportske terene za košarku, mali fudbal, rukomet, tenis i altetske staze za trčanje u neposrednom dodiru sa prirodom. Postoje i pokriveni tereni za mali fudbal i tereni za skvoš (prvi i jedini u Beogradu).
Jedan od osnovnih problema dece je kako sadržajno ispuniti slobodno vreme. Dugogodišnje iskustvo u radu sa najmlađima, kroz mnoštvo sportsko-rekreativnih, kulturnih, obrazovnih i zabavnih programa, daju nam za pravo da ponudimo jedan izuzetan program, namenjen deci , po principu dnevnog kampa.

Korišćenje ovih savremenih i izuzetno opremljenih sportskih terena za decu osnovno-školskog uzrasta u prepodnevnim satima je besplatno.
script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top