Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Obrazovanje » Privatno obrazovanje » Privatne srednje škole » Srednja škola Hipokrat – Novi Pazar

Srednja škola Hipokrat – Novi Pazar

Srednja škola Hipokrat – Novi Pazar

Adresa: Save Kovačevća bb, 36300 Novi Pazar
Telefon: 020/311-037, 020/332-400
Website: www.skolahipokrat.edu.rs
Email: [email protected]

Srednja škola “HIPOKRAT” je obrazovno – vaspitna institucija koja funkcioniše po standardima koji su prihvaćeni u savremenom svetu.

Srednja škola “HIPOKRAT” počela je sa radom 2013 godine. Rešenjem Ministarstva za obrazovanje Srbije škola je dobila dozvolu za rad na osnovu čega je omogućeno školovanje po planovima i programima Ministarstva Prosvete Republike Srbije.

U školi su angažovani vrhunski profesori, ali i uspešni stručnajci iz oblasti ekonomije, zdravstva i socijalne zastite, koji učenicima prenose svoja iskustva i znanja.Uz izuzetne kadrove škola je opremljena i najsavremenijim naučnim sredstvima i pomagalima.

slider-01a1Nastava se odvija u novosagrađenom, modernom centru, koji u svom sklopu sadrži opremljene učionice, kabinete za informatiku, adekvatno opremljen prostor za odvijanje praktične nastave, sportski teren, sopstveno ogradjeno školsko dvorište sa video nadzorom.

Pored obrazovanja redovnih učenika škola se specijalizovala za obrazovanje vanrednih učenika, ali i prekvalifikaciju, dokvalifikaciju i specijalizaciju za one koji zbog tranzicionih promena i potrebe posla kojim se bave moraju da obnove postojeća i usvoje nova znanja.

Smerovi

Srednja škola “HIPOKRAT” obrazuje kadrove za rad u području ekonomije, prava, administracije, zdravstva i socijalne zaštite za sledeće obrazovne profile:

PODRUČJE RADA – ZDRAVSTVO I SOCIJALNA ZAŠTITA:

PODRUČJE RADA – EKONOMIJA, PRAVO I ADMINISTRACIJA:

Nazad na privatne srednje škole

 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top