Naslovna » Aktuelno » ŠTA NAS OČEKUJE U NAJNOVIJEM MARVELOVOM NASTAVKU”ČUVARI GALAKSIJE: VOLUME 3″

ŠTA NAS OČEKUJE U NAJNOVIJEM MARVELOVOM NASTAVKU”ČUVARI GALAKSIJE: VOLUME 3″

 

Fanovi će saznati sve o Roketovoj prošlosti, ističu iz Marvel studia

OBAJVLJEN INSERT IZ FILMA “ČUVARI GALAKSIJE: VOLUME 3” (VIDEO)

Ostalo je još dve nedelje do prikazivanja najnovijeg Marvelovog filma, trećeg nastavka franšize Čuvari galaksije, za čije projekcije se karte već mogu pronaći na blagajnama bioskopa. 

Reditelj Džejms Gan, kako ističe, poslednji put okuplja poznati kosmički tim sa zelenoputom Gamorom, nabildaovanim mutantom Draksonom, drskim rakunom Roketom, drvenolikim Grutom i glavnim među njima Piterom Kvilom, poznatiji kao Star-Lord.

Priča jednog od njih čini nastavak franšize posebnom. Reč je o Roketu, rakunu koji pokazuje sve svoje posebnosti.
“Bilo je mnogo stvari koje sam pretpostavljao i bilo je mnogo stvari koje nisam znao” rekao je reditelj Gan “ali ono što sam znao to je da je jezgro scenarija za mene Roket i njegova prošlost, odakle je došao i ko je bio.”

Od bahate gramzivosti iz čistog hira zbog čega svoje partnere nekada dovodi u opasnost, do krajnje ranjivosti. Takav je Roket, rakun, ujedno mudri kosmički kriminalac koji ipak nekoliko puta spašava univerzum.

Kako ističu iz Marvel studia Roketova priča je ona koja zadržava pažnju. Kada se banda neprilagođenih useli na jednu planetu, živote im ubrzo menjaju odjeci Roketove turbulente prošlosti.

Reditelj naglašava da je Roket definitivno srce priče: “to je mala životinja koja je uzeta i pretvorena u nešto što ne bi trebalo da bude i oseća se potpuno izopštenom i otuđenom u galaksiji. Ljut je zbog toga i ljut je zato što je uplašen,” a usamljenost je, prema Ganovim rečima, centar Čuvara Galaksije.

“Ljudi posmatraju ovo kao zabavan film i bezbrižan, ali sve što pokreće priču su emocije Roketa i drugih likova koji su autsajderi, koji ne osećaju da zaista pripadaju negde.”  

Glumica Zoe Saldana, koja tumači lik Gamore ističe da su filmom sva čula gledalaca dirnuta:
“Bićete na zabavnom rolerkosteru, nakon toga ćete se isključiti na emotivni rolerkoster, a onda ćete se opet isključiti na onaj koji je vođen akcijom. Dok sedite, želite da se vaše srce provoza.”

Kao i u prva dva dela franšize uloge tumače Kris Prat (Crhis Pratt) kao Piter Kvil, Zoi Saldana (Zoe Saldana) u ulozi Gamora, Dejv Batista (Dave Bautista) kao Drakson, Vin Dizel (Vin Diesel) kao Grut i Bredli Kuper (Bradley Cooper) kao Roket.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top