Naslovna » Aktuelno » STEFAN KAPIČIĆ PONOVO U ULOZI KOLOSA, SADA U NAJNOVIJEM MARVELOVOM NASTAVKU “DEDPUL I VULVERIN”

STEFAN KAPIČIĆ PONOVO U ULOZI KOLOSA, SADA U NAJNOVIJEM MARVELOVOM NASTAVKU “DEDPUL I VULVERIN”

U predhodna dva Marvelova nastavka o “Dedpulu” glumac Stefan Kapičić tumačio je ulogu Kolosa, lika poznatog po nadljudskoj snazi i izdržljivosti, sa sposobnošću da transformiše svoje telo u čelik.
Od 24. jula gledamo ga u istoj ulozi, u najnovijem nastavku – “Dedpul i Vulverin” 

Najavljena ponoćna premijera filma “Dedpul i Vulverin” koja će se održati 23. jula u svim većim bioskopima u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, uveliko pobuđuje interesovanje fanova i već broji hiljadu gledalaca koji su mesec dana ranije rezervisali svoje mesto u bioskopima.

Prvi Marvelov film u ovoj godini, najavio je uzbudljiv treći nastavak o Marvelovom junaku Vejdu Vilsonu ili Dedpulu, dodavši mu još jednog poznatog superheroja u scenario, kao i u naslov samog filma, Vulverina. 
“Dedpul i Vulverin” zajedno na velikom platnu, ujedinjuju se kako bi ispunili misiju spašavanja univerzuma, a već ovekovečeni u tumačenju ovih likova i ovaj put pojavljuju se glumci Rajan Rejnolds i Hju Džekman.

Neizostavni lik Marvelovog univerzuma i pomenute franšize je i Kolos, poznat po nadljudskoj snazi i izdržljivosti, sa sposobnošću transformacije svoga tela u čelik. Kao takav najsnažniji je deo X-Man ekipe, poznat po nepokolebljivoj odanosti prijateljima. 
Kao i u predhodna dva dela franšize, iz 2016. i 2018. godine i u ovom nastavku glas mu pozajmljuje naš glumac Stefan Kapičić koji je povodom predstojećeg prikazivanja filma u bioskopima izrazio zadovoljstvo što je deo još jednog nastavka o Dedpulu:  

“Prošlo je skoro 10 godina otkad sam dobio ulogu Colossusa u filmu Deadpoolu i koja mi je na svojevrstan način obeležila život i otvorila mnoga vrata,” rekao je glumac dodajuči “Igrajuci tu ulogu ostvario se jedan od mojih snova: spojio sam dve svoje velike strasti – prema stripu i prema glumi.”
 

Prva dva filma ostvarila su uspeh i zaradu od skoro dve milijarde dolara, a očekuje se da će treci deo prevazići oba. 

Od samog pocetka snimanja svakog dela filma sve je bilo izuzetno pozitivno i veoma relaksirano što se nije promenilo ni na trećem delu. Dolaskom Hugh Jackmana u našu Deadpool ekipu dobili smo osim sjajnog glumca i povratak Wolverina. Kombinacija Ryan – Hugh je definitivno dobitna i na njima se bazira ovaj nastavak, kao što se u prva dva dela najviše baziralo na odnosima Deadpoola i Colossusa,” zaključio je glumac.

Film Dedpul i Vulverin premijerno će biti prikazan u ponoć 23. jula, za čije prikazivanje se karte mogu pronaći na blagajnama mts Dvorane, Cineplexx bioskopa, Cine grand-a u Beogradu i Nišu, Vilin grada, Arene Cineplex u Novom Sadu, bioskopa Roda u Beogradu.

Od četvrtak, 24. jula naći će se i u distribuciji širom Srbije.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top