Naslovna » Aktuelno » STIGAO TREJER ZA FILM “3211”

STIGAO TREJER ZA FILM “3211”

 

 

POGLEDAJTE TREJLER FILMA KOJI POMERA GRANICE I PRIKAZUJE JEDNU ISTINITU PRIČU!
FILM “3211” JE I PRVI MUZIČKI ALBUM IKADA PRIKAZAN U NAŠIM BIOSKOPIMA

Konačno je stigao trejler domaćeg filma “3211” snimljenog po istinitoj, životnoj priči muzičke zvezde Stefana Đurića Raste, koji možete pogledati putem linka: https://youtu.be/0w7XjooNR6Y

U najtežim životnim trenucima u kojima se našao, Rasta je shvatio neprocenjivu vrednost slobode, ali i našao inspiraciju i kreativnost da piše pesme, koje je rediteljski dvojac, Danilo Bećković i Andrijana Stojković pretočio u film, kakav naša publika još nije videla.

Po scenariju Dimitrija Vojnova, u produkciji je Balkaton d.o.o. i u distribuciji Taramount filma, film „3211“ premijerno će biti prikazan u utorak 19. septembra, u mts Dvorani i bioskopu Cineplexx Galerija Beograd.

Karte za obe premijerne projekcije već su u prodaji, požurite i obezbedite ih na vreme!

Sjajnih sedam novih pesama kao i igrani deo filma provozaće publiku kroz pravi rolerkoster emocija i otkriti nam detalje koje nismo mogli ni da naslutimo.

 O procesu stvaranja filma, Stefan Đurić Rasta je rekao:

3211″ nije samo film za mene. To je izazov koji sam prihvatio sa strašću i posvećenošću, želeći da vam prenesem više od obične priče. Podrška fanova i njihova vera u ovu priču su mi dali snagu da se duboko povežem sa ovim projektom.

Uzbuđenje dragih fanova tokom čitavog procesa stvaranja filma su me motivisali da dam najbolje od sebe. Ispunili su društvene mreže porukama ohrabrenja, podelili svoje očekivanja i sa mnom delili svoje misli. Sve to me je podsetilo koliko je važno stvarati nešto što ima smisla i što se povezuje sa ljudima. 

Kako se bliži premijera filma, ne mogu da dočekam trenutak kada ću sa vama stati ispred velikog platna i zajedno proživeti sve emocije i trenutke koje film nosi. To je naš zajednički trenutak, trenutak koji pripada svima koji su verovali u ovu priču od samog početka.”

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top