Naslovna » Aktuelno » OVOG LETA LUSI HEJL ,GRANT GUSTIN I NAJSLAĐI LJUBIMCI IKADA ĆE DOŽIVETI LJUBAV NA PRVI VAU

OVOG LETA LUSI HEJL ,GRANT GUSTIN I NAJSLAĐI LJUBIMCI IKADA ĆE DOŽIVETI LJUBAV NA PRVI VAU

OVOG LETA LUSI HEJL ,GRANT GUSTIN I NAJSLAĐI LJUBIMCI IKADA ĆE DOŽIVETI LJUBAV NA PRVI VAU

Uzbudljiva romantična komedija “LJUBAV NA PRVI VAU” u distribuciji Blitz filma stiže u naše bioskope 17.08. da nam zasladi leto uz neodoljivu priču o ljubavi, smeši i štenićima.

Romantična komedija koja će vas uveriti da postoji ljubav i na drugi pogled. Nakon katastrofalnog prvog Tinder dejta, Nikol i Maks se više nikad ne žele videti. Ali kada nesrećni par sazna da im psići iščekuju šteniće, odlučuju ostati zajedno dok se mališani ne rode.

Smešteni u urnebesno neobičnu situaciju, Nikol i Maks moraju da prevaziđu nesuglasice i postanu odgovorni saroditelji. U ovom putovanju ispunjenom smehom, suzama i neočekivanim obrtima, otkrivaju da se prava ljubav može pronaći i na drugi pogled.

Glumački duo Lusi Hejl i Grant Gustin donose čaroliju na veliko platno, oživljavajući ove nezaboravne likove koji nas osvajaju svojom autentičnošću i simpatičnošću. Njihova hemija je zarazna, čineći ovu romantičnu komediju savršenom filmskom poslasticom za sve generacije.

Osim neodoljive glume, u filmu uživamo u najslađim ljubimcima ikada. Štenad su pravi zvezde ovog ostvarenja, unoseći dodatnu dozu topline i slatkoće u svaku scenu.

“LJUBAV NA PRVI VAU” nije samo još jedna romantična komedija. Ona je priča o tome kako ljubav može da nas iznenadi kad godine, kako nekad prave veze zahtevaju malo strpljenja i kompromisa, a kako ljubimci mogu biti naši najbolji saputnici na putu ka sreći.

Doživite ovu uzbudljivu avanturu ljubavi, smeši i štenića sa svojim prijateljima i porodicom. “LJUBAV NA PRVI VAU” garantuje vam nezaboravan provod uz mnoštvo smeha, toplih emocija i pregršt ljubavi.

Obezbedite svoje ulaznice na vreme i ne propustite ovu jedinstvenu romantičnu komediju u distribuciji Blitz filma koja će vas osvojiti na prvi vau!

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top